Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Veilig inkopen doen, producten zien en relaties ontmoeten tijdens vakbeurs Trendz

Nog één maand te gaan en dan vindt op 20, 21 en 22 september 2020 de vakbeurs Trendz plaats in de Evenementenhal in Gorinchem. Tijdens deze beurs kun jij als retailer een nieuwe voorraad inkopen voor je winkel in de home decoration & lifestyle. Van droogbloemen tot sfeervol tafellinnen en van unieke kaarsenhouders tot kleurrijke notitieboekjes. Je vindt hier producten in verschillende segmenten. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat de detailhandel een groei doormaakt, een mooie gelegenheid om jouw voorraad en nieuwe collectie voor het najaar in te kopen.

Totaalbeleving
De vakbeurs Trendz speelt in op een totaalbeleving. Naast dat Trendz bij uitstek een beurs is waar direct zaken wordt gedaan, is er ook gewerkt aan een veelzijdig kennisprogramma. De branche is continu in beweging. De bezoeker wil hier graag over geïnformeerd worden. Wat is hot en welke trends voeren de boventoon? Die trends kun je ook letterlijk terugzien in de stands. Drink een lekkere kop koffie, bekijk de honderden producten, ruik de nieuwste geuren en laat je inspireren in een van de tientallen showrooms die je hier ziet. Kom in contact met potentiële groothandelaren in de speciale netwerkarea of hun eigen stand. 


Veilig naar de vakbeurs
"Meer dan ooit is de veiligheid van exposanten, bezoekers en overige betrokkenen één van de hoogste prioriteiten. Wij stellen alles in het werk om de veiligste plek te creëren om elkaar te ontmoeten en zaken te doen. De gezondheid en het welzijn van iedereen is onze topprioriteit. Wij hebben meerdere maatregelen genomen die ervoor zorgen dat Trendz op een verantwoorde wijze kan plaatsvinden. Via de website van Trendz kunnen bezoekers hun bezoek zo efficiënt mogelijk voorbereiden. Hier vinden zij de exposantenlijst en het sprekersprogramma. Ook kunnen zij vooraf inplannen welke bedrijven en producten ze willen zien en welke kennissessies interessant zijn om te volgen. Dankzij de Smart Badge technologie kan de bezoeker met een badge bij de exposantenstands een reader scannen en geeft daarmee aan dat hij of zij meer informatie wil ontvangen. Op deze manier verzamelt de bezoeker visitekaartjes, flyers en informatie in een digitale draagtas", verklaart Mascha de Bruin, Head of Events Interior & Retail.

Kom jij de vakbeurs Trendz bezoeken en jouw winkelvoorraad aanvullen met de nieuwste trends?

Registreer nu via deze unieke link.