Mintjes Group zet in op een sterke toekomst: "2020 wordt het meest atypische jaar ooit"

Met de recente aankoop van een nieuw machinepark, een versterkt designersteam, een uitgebreid managementteam en een verstevigd plan voor de afdeling sales, zet Mintjes vol in op de toekomst. Het Belgische bedrijf, een gevestigde waarde in de interieursector dat  eigentijdse meubelcollecties voor woon- en slaapruimten maakt, zit bepaald niet stil tijdens deze coronacrisis.

Caroline Broeckx poseert tijdens Meubelbeurs Brussel 2019 bij de slaapcollectie Rialto van Mintjens: een woon- en slaapcollectie met Italiaanse invloeden.

"2020 wordt op zijn minst gezegd het meest atypische jaar dat we ooit gekend hebben. Vaste zekerheden waar we altijd op konden rekenen, bieden vandaag geen houvast meer", laat een woordvoerder weten. "We moeten niet onder stoelen of banken steken dat we met onze 60 jaar ervaring, een honderdtal werknemers in België, honderden klanten en duizenden consumenten, als bedrijf zowel de verantwoordelijkheid als de energie en 'goesting' voelen om vooruit te gaan."

De Mintjens Group neemt geen afwachtende houding aan. Het bedrijf, waarbij qua productkeuze de tijdloze combinatie van warm en nobel hout steeds centraal staat, heeft in de afgelopen zomer een nieuw machinepark in een van de fabriekshallen in Westmalle geplaatst. Bovendien is het designersteam uitgebreid. "We kunnen onze klanten geruststellen: de nieuwe modellen zijn getekend en de eerste prototypes staan klaar in onze fabriek."

Om de annulering van Meubelbeurs Brussen op te vangen, houdt Mintjens binnenkort een huisshow. "De komende weken plannen we hiervoor de beste formule in zodat iedereen kan kennis maken met onze modellen en kan blijven genieten van onze vaste waarden."

Meer informatie:
Mintjens Group
Meirenstraat 8
2390 Westmalle
km@mintjens.be
www.mintjens.be


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.