Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Meubelbeurs Brussel gaat niet door

De beslissing is gevallen: de Meubelbeurs Brussel zal geen editie kennen in 2020. De reden is uiteraard de aanhoudende covid-19 epidemie, dat is geen verrassing meer. Dat laat algemeen directeur Lieven Van den Heede weten.

Algemeen directeur Lieven Van den Heede.

"De gezondheid van onze exposanten, bezoekers en alle toeleveranciers die meewerken aan een beursorganisatie moet echter op de eerste plaats komen. Het verloop van de epidemie is grillig, en het gezondheidsrisico werd te groot. Daar moeten we als beursorganisator verantwoord mee omgaan. De mogelijkheid bestond bovendien dat de beurs op het laatste moment niet zou kunnen doorgaan door een nieuwe opflakkering van het virus. Daarom werd de knoop nu doorgehakt en beslist dat er dit jaar in Brussel geen Meubelbeurs zal doorgaan", aldus Van den Heede.

"Uit een bevraging van exposanten en bezoekers bleek dat er, ondanks veel enthousiasme om de beurs toch te laten doorgaan, vooral veel onzekerheid heerst. Een beursdeelname, dat betekent voor elke exposant onvermijdelijk ook kosten. Van nieuwe collecties ontwikkelen, over standenbouw tot catering en brochures. Met de mogelijkheid dat dit alles voor niets is geweest. Al deze factoren maken dat wij geen succesvolle editie meer kunnen garanderen."

"We beseffen dat deze beslissing aan de ene kant met opluchting, maar aan de andere kant ook met ontgoocheling ontvangen zal worden. We danken alle exposanten die zich al hadden ingeschreven. Zoals eerder beloofd worden de betaalde sommen voor standgeld en catalogus in de komende dagen ook teruggestort."

De volgende editie staat dus gepland voor 7 tot en met 10 november 2021. We maken van deze pauze gebruik om van de Meubelbeurs Brussel 2021 een echte feestelijke editie te maken.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.