Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Liebherr lanceert selectief verkoopsysteem

Om de samenwerking met de vakhandel een transparante en solide basis te geven, start koel- en vriesspecialist Liebherr op 1 januari 2021 met een nieuw selectief verkoopsysteem. Als onderdeel van de introductie wordt ook het conditiesysteem aangepast.


Steffen Nagel van Liebherr.

Een belangrijk onderdeel is de Liebherr Prestatiekorting (LRP), die de hoogwaardige presentatie van de producten op de kassa mogelijk maakt. Doordat zowel de verkoopprestaties van vakhandelaars als de hoge kwaliteit van advies en service worden beloond, profiteren zowel vakhandelaren als eindklanten van het nieuwe systeem.

"Het is voor ons bijzonder belangrijk dat we op lange termijn succesvol en in partnerschap met gespecialiseerde dealers samenwerken", zegt Steffen Nagel tegen nieuwsplatform Moebelkultur, GF Sales & Marketing, over de introductie van het nieuwe verkoopsysteem.

In de toekomst wordt het vakhandelassortiment onderverdeeld in drie groepen. Voor een zo goed mogelijke classificatie in verband met het LRP gelden voor de productgroepgroepen oplopende prestatiecriteria. Liebherr-Hausgeräte Vertriebs- und Service (Duitsland) zal het nieuwe concept de komende dagen in de winkels lanceren.

Bron: MöbelKultur


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven