Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Eiken Zetel maakt zich op voor huisshow

Door het huidige beleid dat de Belgische overheid voert in verband met massa-events heeft De Eiken Zetel beslist om de beurssfeer naar Eeklo te brengen tijdens de huisshow op 31 augustus, 1, 7 en 8 september 2020. De klanten, die zich hier (en klikken op de foto) aan kunnen melden, zullen met open armen worden ontvangen. Dit keer wel met de nodige afstand. Men kan genieten van een gastronomische lunch of diner in een zeer aangename en veilige setting. De nodige covid-19 maatregelen worden zoveel mogelijk geĆÆmplementeerd in het nieuwe ontwerp van de toonzaal.

De showroom van De Eiken Zetel in Eeklo krijgt een grote make over. Een oppervlakte van 560 vierkante meter werd volledig gestript en krijgt een volledig andere invulling. In de bedrijfsgebouwen in Eeklo werkt men de laatste weken hard aan nieuwe concepten en collecties. Het familiebedrijf loodst zich binnen in een tijdperk vol verrassingen.

Sinds 2016 kent De Eiken Zetel een ware transformatie. Het imago kreeg een boost en de collectie werd uitgebreid met wonen en sinds 2019 ook met een onderdeel slapen. Verkopen is meer dan ooit inspireren, inspelen op trends en klanten laten onderdompelen in verschillende woonwerelden. Sinds een aantal jaar is de vernieuwing en verjongingskuur te merken op de meubelbeurs van Brussel. Een grote van renovatie van de toonzaal kon niet achterblijven. Aan de hand van verschillende inspiratie zones zullen klanten de toonzaal kunnen komen ontdekken. Hier zal voornamelijk het premium gamma van De Eiken Zetel te bewonderen zijn dat ontwikkeld wordt in Belgiƫ en wordt uitgevoerd door en met partners over de hele wereld. Daarnaast zal op deze plaats ook het nieuwe concept te bewonderen zijn waaraan De Eiken Zetel op dit moment de puntjes op de i zet.

Meer informatie:
De Eiken Zetel
Mandeweegsken 76
9900 Eeklo BE
www.dez.be

Publicatiedatum: