Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fabrikant aan de haal met Londense designs

Tecnografica presenteert Old London wallpaper collectie. Een duik in oude Londense designs, door het ontwerp en de kleuren zorgen deze voor een moderne muurafwerking.



Voor de uitvinding van het drukken, gebruikten de rijkste mensen kunstenaars om het behang of de muren te versieren. Na de komst van de druktechnologie werd behang een meer betaalbare wandbekleding: Engeland, Frankrijk en ItaliĆ«, zoals altijd geleid door de liefde voor kunst en schoonheid, waren de eerste landen die het decoratieve potentieel van dit inrichtingselement begrepen. Hierdoor werd de verspreiding en commerciĆ«le expansie ervan bevorderd.



De Italiaanse fabrikant Tecnografica heeft in haar nieuwe collectie deze oude patronen teruggepakt met een moderne twist. In een persbericht is er te lezen dat het er uit ziet net als toen alleen dan nu op een rol behang in plaats van door een kunstenaar op de muur.

Meer informatie:
Tecnografica
www.tecnografica.net

Publicatiedatum: