Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Keuken- en badkamerzaak na 35 jaar failliet

Dat je als keuken- en badkamerbedrijf al meer dan 35 jaar bestaat, geeft geen enkele garantie voor de toekomst. Elke dag weer moet je je bewijzen. Voor Janssen Home & Living (op papier Janssen Keukens Weert) is het te laat, het Limburgse bedrijf is vandaag (woensdag 19 augustus) door de rechtbank failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr E.J.M. Stals. 

Het bedrijf is gehuisvest aan de Leukerstraat 65 in Weert. FOTO GOOGLEMAPS

Opvallend zijn de vele negatieve recensies (al dan niet terecht) op social media, zoals deze van ene P. op 11 april jl.: 'Afrader, trap er niet in! Bedrijf is vanaf 2020 overgenomen. Eerste indruk in de showroom leek goed. Ze kunnen mooi praten. (...) Er is totaal geen communicatie. Je moet overal achterna bellen. Wij hebben in september een keuken besteld en deze is drie weken geleden geplaatst. Reken uit. Ook de aftersales is om te huilen. Al met al niet naar toe gaan.'

Op diezelfde datum schrijft Reinier Peters (waarschijnlijk dezelfde persoon als hierboven) op de Facabookpagina van
Janssen Home & Living Weert: "Ten zeerste af te raden om zaken te doen met Janssen. De eerste indruk lijkt mooi. Ze bieden mooie keukens aan in een nette showroom. In september 2019 een keuken besteld. Deze werd pas 6 maanden later geplaatst met de nodige fouten. Lijsten in verkeerde kleur, een niet passende vaatwasser, het vergeten van de koelkast?? enz. Vanuit Janssen geen communicatie. Je moet zelf overal achteraan bellen. Helaas heb ik niet eerder de slechte recensies op diverse sites gelezen. De enige goede recensies op hun Facebook site zijn geschreven door de baas en medewerkers (....). Zo krijg ik ook goede recensies. Mocht je aan het oriënteren zijn op een keuken, dan zeker ook andere sites raadplegen met recensies over Janssen. Als voorbeeld Qasa.nl", stelt Peters.

Bij Janssen Home & Living was er niemand bereikbaar voor commentaar.

Reageren? leo@wonen360.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven