Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

"Product weegt drie tot zes keer zoveel dan een normale deken"

'Zwaartedeken zorgt voor goede nachtrust'

Het is een nieuwe manier van slapen, de zwaartedeken. Producent van de genoemde deken Slaapt heeft een lange zoektocht afgelegd om tot het juiste eindproduct te komen. Je zou kunnen zeggen dat het voor slapeloze nachten heeft gezorgd om deze deken te realiseren. "Tijdens de zoektocht hebben we niet gevonden waar we écht naar op zoek waren. De verzwaringsdekens waren te warm, niet luchtig genoeg of te zwaar (of zelfs te licht). Het uitkiezen van een geschikte verzwaringsdeken was voor ons erg lastig", laat oprichter Ralf weten. 
"Hierdoor besloten wij om Slaapt te beginnen en zelf een verzwaringsdeken te ontwikkelen. Met Slaapt is ons streven om Nederland en België een betere nachtrust te geven. Dit doen we in eerste instantie door te informeren rondom het onderwerp slapen. Op de tweede plaats verkopen wij onze eigen verzwaringsdeken."

Het is een deken die drie tot zes keer meer weegt dan een gemiddeld dekbed, waar lekker onder kan worden geslapen. "Onze dekens zijn van een hoge kwaliteit, door onder andere het gebruik van 100% biologisch katoen en milieuvriendelijk polyester."

Uit een onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) is gebleken dat ongeveer 2,9 miljoen Nederlanders boven de 25 jaar kampen met een slaapprobleem. Veel mensen vallen lastig in slaap en worden gedurende de nacht regelmatig wakker. Dit kan tot gevolg hebben dat men zich moeilijker kan concentreren, een slecht humeur heeft en vergeetachtig wordt."Ook door onze eigen ervaring weten wij dat slaap ontzettend belangrijk is. Voldoende slaap zorgt ervoor dat je fitter en productiever bent. Bij het slapen gaat het dan ook niet alleen om de kwantiteit, maar ook om de kwaliteit. Hoe langer en dieper je slaapt, hoe meer uitgerust je bent en hoe meer energie je de volgende dag hebt.

Ons doel is om de rest van Nederland en België te helpen met slaapproblemen met behulp van de zwaartedeken. De slaper valt hierdoor sneller in slaap en kunt ook langdurig in vaste slaap verkeren."

Meer informatie:
Slaapt
www.slaapt.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven