Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Eigenaar Ankie Karels: "De overname was voor ons beiden wenselijk"

Puur Keukens vindt nieuwe eigenaar

Ankie Karels had altijd al de wens om een eigen keukenzaak te beginnen. Ze heeft 10 jaar lang in de keuken mogen kijken bij verschillende keukenvakzaken. Zo werkte zij voor Visker Keukens, Tieleman Keukens, Grando, Bruynzeel Keukens en Mandemakers.
Sinds kort is zij de trotse eigenaresse van Puur Keukens in Rosmalen. "Met deze ervaring op zak, mijn eerdere ervaring als zelfstandig ondernemen en mijn passie voor keukens en mensen was het toch
een droom die uitkwam", vertelt de trotse eigenaresse.Via een vertegenwoordiger is Ankie Karels in contact gekomen met de voormalig eigenaar van Puur Keukens. De keukenzaak is in 2016 geopend. De eigenaar werd ernstig ziek, waardoor de bedrijfscontinuïteit in gevaar kwam. "De overname was voor ons beiden wenselijk", laat Ankie weten.

"Door de corona-uitbraak was er wel een grote twijfel om deze stap te nemen. De consument moest door de uitbraak van het virus noodgedwongen thuis gaan werken. Hierdoor zijn ze zich gaan beseffen dat een fijn thuis de basis is en zijn ze bereid hierin te investeren. Het gaat goed en daar ben ik blij mee. Onze klanten waarderen de open manier van adviseren en dat is dan toch een kroon op je werk." "We zijn druk bezig met het ombouwen van de showroom en aan de realisatie van een nieuwe frisse huisstijl. Veel dingen wil ik blijven doen, zoals ik dit hiervoor ook heb gedaan, maar ik wil ook een klein aantal dingen iets anders gaan aanpakken. Maar ik wil vooral ook genieten. Het woord “beleven” wat op het pand sta ga ik waar maken. Zo is er een werkende keuken in de zaak waar daadwerkelijk gekookt en gebakken wordt. Er komen kookdemo’s met klanten. De keuken moet niet alleen mooi zijn, maar ook werken. Zelf kook ik ook erg graag, dus blijf ik op deze manier heel dicht bij mezelf."

"We hopen in oktober een mooie opening te organiseren, mits de coronamaatregelen dat mogelijk maken natuurlijk”, besluit Ankie.

Meer informatie:
Puur Keukens
Oude Baan 3a
5242 HT Rosmalen
[email protected] 
www.puurkeukens.nl