Sanitairproducent Riho in Tilburg richt blik op de toekomst:

Bardo Govaarts (Research & Development): 'Badkamer wordt de nieuwe woonkeuken'

De warme look & feel van de woonkamer komt steeds meer terug in de badkamer. Luxe gordijnen, spannende materialen, sprekende meubeldecors en mooie lampen. De badkamer wordt helemaal aangepast aan iemands wensen en eigen stijl.
"De badkamer wordt de nieuwe woonkeuken: de Bad Living", stelt Bardo Govaarts (zie foto), manager Research & Development (R&D) van Riho. "Niet alleen stijlvol, maar vooral praktisch en leefbaar. Een plek om tot rust te komen, tijd door te brengen en je te laten inspireren. Met de collecties van Riho ontstaat een droombadkamer, eigentijds modern of tijdloos klassiek", geeft Bardo aan. Hij houdt zich bij Riho International, een toonaangevende sanitairproducent in Tilburg, dagelijks bezig met onderzoek en ontwikkeling.  

Bilbao.

Het vrijstaande of semi-vrijstaande bad blijft een gewild object in de badkamer en staat naar het oordeel van Govaarts voor luxe, comfort en design. "Vrijstaande of semi-vrijstaande baden zijn er in acryl (glanzend en mat) en in solid surface. Voor welk materiaal er ook wordt gekozen, een bad straalt rust uit. Geïntegreerde details vormen een duidelijke toegevoegde waarde. Een badvuller bijvoorbeeld; een kraan zonder kraan. Of verlichting die in het bad is verwerkt in het hoofdkussen, wat een prachtig effect geeft in het water."


Malaga.

Frisse look
Een andere ontwikkeling dit jaar in glanzend witte acrylbaden is het zogenaamde Plug & Play bad. Bardo: "De lange en korte zijde van het bad worden dan voorzien van naadloos vast verlijmde panelen in hetzelfde acrylmateriaal als het bad. Een badombouw is dan niet meer nodig. De ideale manier om een semi vrijstaand bad met een moderne, frisse look te creëren."


Plug & Play.

Rust in de badkamer
"De mat witte trend zorgt voor rust in de badkamer", gaat Govaarts verder. "Een nieuwe ontwikkeling en absolute eyecatcher is bijvoorbeeld mat wit acryl. Daarbij is acryl gebruiksvriendelijk en weinig gevoelig voor kalkaanslag. Mat wit is eveneens terug te vinden in douchewanden, douchevloeren en als accenten in badmeubels. Mat wit leent zich bij uitstek om te combineren met trendy decors in badkamermeubels en kleurige accessoires", zegt Bardo tot besluit.

Lucid.

Meer informatie:
Riho International BV
Hermesstraat 10
5047 TS Tilburg
info@riho.com
www.riho.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.