Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Planning en acceptatie 'nieuwe normaal' van belang

M.O.W. zet alle zeilen bij

Ondanks de toenemende coronabesmettingen in Europa, blijft de organisatie van de Duitse meubelbeurs M.O.W. positief gestemd. Beursorganisator Bernd Schäfermeier: “Sinds de aankondiging dat de beurs van 20 t/m 24 september plaats zal vinden, hebben we alleen maar positieve feedback ontvangen. In de afgelopen weken zijn er verschillende nieuwe boekingen voor stands binnengekomen."



Samen in het 'nieuwe normaal'
Alle zeilen worden bijgezet om de komende editie zo veilig mogelijk te laten verlopen. Echter kan de organisatie het niet alleen en heeft zij de hulp nodig van bezoekers en exposanten. "De planning is in volle gang. Dit jaar vereist voornamelijk een nog betere voorbereiding. Tevens is het van cruciaal belang dat de meubelindustrie het 'nieuwe normaal' accepteert en verantwoord aan de M.O.W. deelneemt", aldus de organisatoren.



Meer dan 300 exposanten
Eerder werd er al naar buiten gebracht dat alle hallen open gaan en 82 procent van de ruimte verkocht is. Meer dan 300 exposanten zullen deelnemen aan de beurs in Bad Salzuflen.

Meer informatie:
MOW
www.mow.de

Publicatiedatum: