"We vissen met z'n allen in dezelfde vijver"

Kenger Meubelen richt Interieur Club op

Fatih Kenger, eigenaar van meubelmakerij Kenger Meubelen heeft de Interieur Club opgericht. Een online club voor interieurprofessionals die samen een gezamenlijk doel hebben, omzet en gunning generen voor elkaar. "De Interieur Club is een groep voor iedereen die een rol heeft in het ontwerpen, stylen, adviseren en uitvoeren van prachtige interieurs", vertelt Fatih Kenger, oprichter van de club. "Dus alle architecten, stylisten, interieurontwerpers en producenten zijn welkom om ervaringen te delen en vragen te stellen aan elkaar zodat we heel wat kruisbestuiving kunnen realiseren. Ieder met een achtergrond zoals hierboven beschreven is welkom. Adverteren is niet toegestaan, wel mag je je voorstellen met een korte omschrijving. De bedoeling van deze groep is om elkaar makkelijker te vinden voor een sterk netwerk welke uiteraard resulteert tot betere samenwerking."

"Het kost niets en het kan voor velen zoveel meerwaarde bieden", zegt de enthousiaste Fatih. "Als je van die netwerkevents heb dan is iedereen zo stijfjes ik wil juist een losse groep creëren. Het doel is dat het een echte groep word, een vijver waar met zijn allen in vissen. Het wordt niet alleen een online groep maar alle leden wil ik ook graag in het echt met elkaar in contact brengen. Daarom stel ik graag onze nieuwe locatie in Doetinchem beschikbaar voor netwerkevents. Wij bekostigen dan het gehele event", besluit Fatih.

Voor wie lid wilt worden van de Interieur Club, dit kan via deze link.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.