Sander Janssen: "Vanaf 1 oktober gaan we meer synergie creëren"

WoonTotaal zet nieuwe stap met bestelsoftware én planning software monteurs en installateurs

"In de afgelopen jaren zijn wij ons nog veel meer bewust geworden van de grote behoefte in de markt voor opleidingen van leerling tot professional. In de Academy hebben we programma’s ontwikkeld om deze opleidingen te faciliteren en zo nieuwe resources toe te voegen aan onze branche die hier met smart op zit te wachten. Vanaf 1 oktober gaan we ook meer synergie creëren met onze bestelsoftware WoonTotaal en decoloop® voor raam- en vloerbekleding en onze planning software voor monteurs / installateurs van WoonTotaal Work."
Dat laat salesmanager Sander Janssen van Sieval Dedicated Solutions weten. Het bedrijf is ooit begonnen als softwarebedrijf en zet nu als brancheplatform grote stappen waarbij het met WoonTotaal de interieurbranche met elkaar verbindt als een grote gemeenschap.

Het softwarepakket dat het bedrijf aanbiedt dient voor de invoer en verwerking van confectie- en vloerenorders, waardoor de winkelier zich alleen op de verkoop hoeft te richten en niet meer druk hoeft te maken over berekeningen en bestellingen. Het stelt resellers, fabrikanten, leveranciers en andere specialisten in de interieurbranche in staat om rijk gedetailleerde maatwerkorders volledig en foutloos te automatiseren. "Dit bespaart tijd, geld en faalkosten. Ze krijgen er als het ware een digitale arm bij. In principe hoeven alleen de maten ingevoerd te worden, de rest wordt automatisch berekend. Uiteindelijk krijgt de leverancier een foutloze order binnen", vertelden salesmanager Sander Janssen en algemeen directeur Lennert Advocaat van Sieval Dedicated Solutions eerder in een interview met Wonen360.

Eigen trainingen
WoonTotaal is een verbinder tussen alle professionals in de interieurbranche. De oprichting van de WoonTotaal-Academy is daar een goed voorbeeld van. In een trainingscentrum in Zoetermeer worden kennis en expertise gedeeld waarmee de interieurbranche ondersteund wordt met trainingen voor interieuradviseurs, woningstoffeerders, projectstoffeerders en parketteurs. Feit is dat er een groot tekort aan vakbekwaam personeel is. WoonTotaal geeft  trainingen en leidt mensen op. En met planningsmodules worden monteurs en stoffeerders aan de orders van het WoonTotaal platform verbonden.

"Hoewel wij zelf tot 1 oktober aanstaande geen trainingen zullen geven, bestaat er voor partners wel de gelegenheid om het centrum te gebruiken. De eersten zullen binnenkort beginnen met eigen trainingen op kleine schaal waarbij wij als WoonTotaal-Academy een faciliterende rol innemen", geeft Sander aan.

Mocht je vragen hebben, dan kun je alvast contact opnemen met hem via s.janssen@sieval.com of +31 (0)6-3084 2682. "Uiteraard staan wij ook open voor ideeën van ondernemers voor de toekomst van de Academy. Samen met hen maken wij onze markt sterker", besluit Sander.

Meer informatie:
Sieval Dedicated Solutions
Meppelerweg 95
8331 CV Steenwijk
www.woontotaal.nl
www.decoloop.com
www.sieval.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.