Snijder's Interieur viert 80-jarige bestaan

"Toch blijf je kijken of er een opvolger voor je bedrijf rondloopt op de interieurmarkt"

Snijder’s Interieur bestaat 80 jaar. Een mijlpaal waar de directie van het bedrijf erg trots op is. “Onze droom was om dit jubileum eerder met anderen te vieren, maar het virus greep om zich heen”, vertelt Jan Snijder, eigenaar van de gelijknamige interieurwinkel. Om dit jubileum te vieren heeft Jan samen met zijn vrouw Janny een actie bedacht dat relaties hun woondroom kunnen insturen.


Jan en Janny Snijder.

“Droom je dat oma kan genieten in een relaxfauteuil na een periode dat zij de kinderen niet kon zien? Of droom je van een mooie raamdecoratie zodat de warmte buiten blijft nu je meer thuis werkt? Of droom je van een heerlijk matras dat net zo lekker ligt als op vakantie? Wat je droom ook is, voor thuis of op werk, je hebt 80 dagen de tijd om de woonwens bij ons in te leveren per mail, post of Facebook, en wie weet komt die droom uit”, roept het jubilerende bedrijf een ieder op.

Opa van Jan
Op 1 mei 1940 heeft de opa van Jan Snijder het interieurbedrijf opgericht. "Mijn vader en oom zijn er kort daarna ingegaan en vervolgens ben ik in 1981 ook begonnen in het familiebedrijf. Toen was dit een soort hype dat je als zoon de zaak van je vader overnam. Nu is dit wel anders. Wij hebben alleen dochters, dus een zoon gaat hem sowieso al niet worden. Maar ik zie het nog niet gebeuren dat een van onze kinderen de zaak gaat overnemen, je moet er wel 100% achterstaan", is Jan realistisch.

Gulden
De afgelopen tachtig jaar heeft de familie Snijder het nodige meegemaakt met de winkel. Jan weet er nog veel over te vertellen. Toch is hem één ding in het bijzonder bijgebleven, het omslagpunt van de gulden naar de euro. “Het veranderen van de gulden naar de euro was een bijzonder jaar. Iedereen moest van zijn geld af wat nog in de oude sok zat of in het nachtkastje lag. Wij hebben toen met de zaak echt een topjaar gehad.”

Doordat Jan met zijn bedrijf meerdere crises heeft meegemaakt ziet hij ook van de uitstel van het jubileum, dat officieel op 1 mei gevierd zou worden, de positieve kant van. “Je gaat kijken naar oplossingen en mogelijkheden, we gaan nu middels de prijsvraag dromen vervullen van mensen die het bijvoorbeeld moeilijk hebben of echt verdienen. Wie weet hadden we dit anders wel niet gedaan.”

Zolang er nog geen opvolger bekend is blijft het echtpaar Snijder aan het hoofd staan van de interieurwinkel. Maar Jan blijft kijken of hij een opvolger ziet rondlopen op de markt laat hij weten.

Meer informatie:
Snijder's Interieur
info@snijdersinterieur.nl 
www.snijdersinterieur.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.