Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bedrijfsfilm geeft interessant kijkje in fabriek badkamermeubelen en sanitairproducten

Detremmerie, producent van badkamermeubelen en sanitairproducten die in meer dan 424 showrooms in de Benelux worden verkocht, heeft een bedrijfsfilm gemaakt. Deze is hier te zien.

Onlangs had Wonen360 een interview met algemeen directeur Koen Ducatteeuw, waarin hij zich onder meer uitsprak over de toekomst van het bedrijf. "Uiteraard willen we als Detremmerie altijd groter en beter worden, maar niet ten koste van alles. We houden eraan op een gezonde manier te groeien en uit te breiden. Momenteel worden de plannen uitgewerkt om onze fabriek 2000 m2 uit te breiden, om zo internationaler te gaan werken. Covid-19 heeft dit iets vertraagd, maar toch gaan we door; we gaan nieuwe markten aanspreken om ons risico meer te spreiden. Groei interesseert ons alleen maar als we de juiste partners te pakken hebben, we willen onze pijlers blijven respecteren", aldus Ducatteeuw.

Lees hier het complete artikel.

Publicatiedatum: