Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
José Schmitz: 'Belevenis is horen, voelen, ruiken en zien!'

Primeur voor Moon Slaapadviseurs: atelier in etalage van nieuwe beddenspeciaalzaak

Zaterdag 15 augustus opent Moon Slaapadviseurs haar deuren. Een nieuwe winkel in Woonmall Alexandrium. Zeker in deze periode is het bijzonder dat er nieuwe retailers lef tonen en hun dromen gaan verwezenlijken in tijden van een pandemie. "Het is nu of niet", zegt eigenaresse José Schmitz. "In deze tijd is men juist bezig met hun huis en leefomgeving. Dit weerhoudt mij niet om datgene te doen waar ik zo in geloof", vertelt de kersverse ondernemer, die dezer dagen druk is met de inrichting van de nieuwe slaapspeciaalzaak.



Met Moon Slaapadviseurs wordt een divers aanbod van bedden aangeboden. Zo is er voor ieder wat wils. Elk bed is uit te breiden met eventuele hulpmiddelen en slimme zorgopties. Ook levenloopbestendige bedden behoren tot de collectie.

Wat echt opvalt aan de winkel is dat in de etalage een atelier te zien is, waar vakman Michael de matrassen en bedden maakt. "Wij geven een kijkje in onze eigen keuken. Niet alleen voor een heerlijk kopje koffie, maar een deel van onze collectie wordt in onze winkel geproduceerd. Live kan iedereen zien dat we met natuurlijke materialen schitterende kwaliteit bedden kunnen maken", aldus Schmitz.

Welke merken heb je zoal in het assortiment? 
José Schmitz: "Als Moon hebben we één merk en dat is Moon. Wij kennen diverse lijnen: Back to Basic (ledikanten), Design Your Own (boxspring naar bestaand of eigen ontwerp), Future (design boxsprings), Nature (boxen en matrassen opgebouwd uit natuurlijke materialen), Slaaptestcenter met meetsysteem.

We werken samen met diverse leveranciers waarbij wij een speciale samenwerking hebben met Kreamat en Tyipa. Ons assortiment kenmerkt zich door de diversiteit en het feit dat alle bedden in de basis een persoonlijke ondersteuning en comfort bieden, maar uit te breiden zijn met diverse slimme opties. Zoals wielen voor makkelijk schoonmaken, opmaken en eventuele zorg aan bed. Hoog laag liftsystemen.

Als Moon hebben we het grootste assortiment comfort en levensloop bestendige bedden van Nederland. Ook hebben wij bedbodems, matrassen, beddengoed, hoofdkussens, dekbedden en bijmeubelen in het assortiment. Wij werken met een eigen bezorgingsdienst en servicemonteurs. Zo heeft onze klant altijd te maken met Moon medewerkers."



Ben je nieuw in de slaapbranche?
Moon Slaapadviseurs is inderdaad nieuw in de branche, maar ik niet! Ik heb jarenlang gewerkt bij Molenaar die toentertijd nog bedden verkocht, vervolgens bij Swiss Sense het label Aldenhuijsen opgestart. Nu begin ik voor mijzelf.
Michael is onze vakman die het ambacht van bedden verstaat. Hij maakt live in de winkel matrassen, topdekmatrassen en delen van boxsprings uit onze collectie Nature by Moon. De naam zegt het al, die matrassen en boxsprings worden gemaakt van natuurlijke materialen, (paardenhaar, schapenwol, katoen etc.). Dit doen wij in exclusieve samenwerking met onze leverancier Tyipa." 



Waarom gekozen voor Alexandrium?
"Vanwege de locatie (onze doelgroep woont veelal in deze omgeving) en de sfeer in de mall. De ruimte is hiervoor door een ander beddenmerk in gebruik geweest en de inrichting sluit daardoor nagenoeg naadloos aan op Moon. Hierdoor kan Moon ook sneller haar deuren openen!", zegt José tot besluit. In augustus wordt de opening gevierd met 10% klantenkorting.

Meer informatie:
Moon Slapen
Watermanweg 207
3067 GA Rotterdam
Tel. 010 3181061
moonslapen@gmail.com
www.moonslapen.nl