Consentino gaat naar meest ongerepte en afgelegen plekken in de natuur

Cosentino introduceert de nieuwe kleur Dekton Feroe. Deze kleur maakt deel uit van de Chromica collectie van Dekton. Deze collectie is geïnspireerd door de tinten en kleuren die te zien zijn in de ongerepte en meest afgelegen plekken in de natuur."In de wereld van de psychologie worden deze tinten geassocieerd met rust en kalmte; in de wereld van design, met succes.”

Feroe haalt inspiratie uit de verborgen en ongerepte plekken in de natuur en combineert een sober met een verfijnd karakter, wat resulteert in een unieke donkergroene kleur. Deze in harmonie gecreëerde kleur legt tinten vast die zowel warm als fris zijn.

Dekton heeft als eigenschappen voor toepassing in de keuken en badkamer, het is vlekbestendig, hittebestendig, non-poreus en gemakkelijk te onderhouden. Het materiaal kan zowel op de vloer, als wand of als werkblad worden gebruikt

Meer informatie:
Consentino
www.consentino.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.