Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Beddenbedrijf uit Tilburg voegt nieuw merk toe aan assortiment

Brouwers Bedding duikt in bed met de Stylist van het Zuiden

"We gaan starten met Roy Donders Retail en het leuke is dat de firma van Schuppen Bedden in Sleeuwijk op zaterdag 12 september de kick off heeft", vertelt Bram Groos van Brouwers Bedding, die samen met Thieu Brouwers de leiding over het Tilburgse beddenbedrijft heeft. "Roy Donders zal aanwezig zijn op deze 'open dag' om zijn bed te onthullen en op de foto te gaan met fans die een kijkje komen nemen."

Roy Donders geniet vooral bekendheid als Stylist van het Zuiden. "Dus waarom dan niet een boxspringlijn ontwerpen? Een leuk bed dat te koop is in een bedden- of meubelzaak? Maar bovenal een betaalbaar bed, dat compleet 1695,00 euro kost. Dus heel veel bed voor weinig", geeft Bram aan.

Slaapspeciaalzaken en andere detaillisten die een showmodel bestellen, krijgen er een levensgrote display van Roy Donders bij om extra de aandacht te trekken. "En het zou maar zo kunnen zijn dat je een bed bestelt en dat Roy deze bij je thuis komt bezorgen!"

Het eerste Roy Donders Bed is verkrijgbaar als één- of tweepersoonsboxspring in zes kleuren velvet, waaronder blauw, rosé en goud. De matrassen zijn gemaakt van koudschuim en een 7 zone pocketvering. Later dit jaar wordt het assortiment verder uitgebreid met bedden en accessoires, zoals nachtkastjes. 

Shannon Daams doet als salesmanager de verkoop van het nieuwe merk.

Meer informatie:
Brouwers Bedding BV
Polluxstraat 25 
5047 RA Tilburg
Tel.: 013 53 53 550 
[email protected]
www.brouwers-bedding.nl