Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Deli Home komt met voordeur van de toekomst

Een voordeur met een hoge isolatiewaarde, minder krimp- en zwelgedrag, licht in gewicht en minder gevoelig voor weersomstandigheden dus minder onderhoud! Deli Home biedt de oplossing voor huiseigenaren die zoeken naar een deur van hoge kwaliteit met het uiterlijk van een traditionele deur die weinig onderhoud vergt. Deze voordeuren zijn verkrijgbaar onder de bekende merken CanDo, Lundia en Skantrae.



Als leverancier van houten woonproducten waaronder deuren, wil Deli Home altijd op inspelen op trends in de markt en tegemoet komen aan de wensen van consumenten. De ontwikkeling van een isolerende en licht gewicht voordeur van onze bekende kwaliteit vergde echter een hoop onderzoek en ontwikkeling. 

Design
Ondanks de uitdagingen lukte het Deli Home om met oplossingen een nieuwe generatie voordeuren te ontwikkelen met voordelen op het gebied van isolatie, weersgevoeligheid en onderhoud. Deze fantastische voordelen zijn behaald door middel van een zeer nauwkeurig samengestelde plaatconstructie. Wat deze voordeuren uniek maakt is dat deze samengestelde plaatconstructie geschikt is voor toepassing in verschillende soorten deuren en dus verkrijgbaar is onder verschillende merken. Zelfs paneeldeuren kunnen geproduceerd worden met de samengestelde plaatconstructie.



De constructie is opgebouwd uit een isolerende kern met aluminium platen aan weerszijden. De oppervlakte platen zijn 100% FSC meranti multiplex voor een stijlvolle uitstraling vergelijkbaar met die van massief houten voordeuren. De kern bestaat uit een XPS hardschuim plaat die drukvast, vochtbestendig en licht van gewicht is en daarbij ook een verhoogde isolatiewaarde heeft. Dit betekent een lager energieverbruik, dus maximaal wooncomfort! De aluminium platen dragen bij aan een hoge vormstabiliteit van de deur waardoor eventueel krimp- en zwelgedrag sterk wordt verminderd. En door het gebruik van lichtgewicht materialen is de voordeur zeer gemakkelijk te verwerken in tegenstelling tot zware massief hardhouten voordeuren.

Meer informatie:
Deli Home
www.deli-home.com 

Publicatiedatum: