Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Maxi past zich volledig aan het lichaam aan

Twintigtal influencers zijn getuige van lancering nieuwe matras

"Hoe word je mooier, energieker en productiever van een goede nachtrust? Hoe zorg je er door lekker te slapen voor dat je minder rimpels krijgt en je huid mooier en strakker wordt?", deze en andere vragen kwamen aan bod tijdens de lancering van het Maxi-matras, waarvan een twintigtal influencers getuige waren.



Slaapprofessionals Catelijne Elzes en Deborah Freriks - auteur en illustrator van het boek ‘Van dit boek ga je beter slapen’- gingen met de influencers in gesprek over het nieuwe matras. Het tweetal gaf allerlei nuttige tips voor slechte inslapers, mensen die niet doorslapen én een belangrijke ‘wake-up call’: een goede nachtrust begint al overdag.

Lig jij vaak uren lang te woelen en draaien voordat je in slaap valt? Of word je middenin de nacht wakker en lukt het daarna niet meer om de slaap te vatten? Gelukkig is er goed nieuws, want een betere nachtrust is echt mogelijk. Op het event maakte influencers kennis met Maxi: een matras dat zich volledig vormt naar je lichaamshouding en nu exclusief verkrijgbaar bij Beter Bed en Beddenreus. 

"Bij het Maxi introductie event werd weer duidelijk hoe belangrijk een goede slaap is. Maak van "slaap" jouw prioriteit en dat begint bij een goed matras", vertelt Mark Schadenberg (slaapspecialist), gast op het evenement. 

Handvatten voor een goede nachtrust
Tijdens het event deelden Catelijne Elzes en Deborah Freriks hun eigen ervaringen en zetten ze uiteen wat je kunt doen om je nachtrust te verbeteren. Zo is het goed om overdag regelmatig pauzes in te lassen en kan het ook werken om ’s avonds niet meer te actief te zijn. Bijvoorbeeld door geen tv te kijken, maar iets te lezen. Ook kan het soms helpen om dingen die je bezighouden op te schrijven, zodat je er niet in bed over gaat liggen tobben. “Wij zijn allebei geen beste slapers. Maar we zijn geen uitzondering, want zo’n zestig procent van de Nederlandse bevolking slaapt slecht. Dat is erg vervelend, want ‘nachtdrukte’ - het tegenovergestelde van nachtrust - kan erg vervelend zijn. Je kunt er chagrijnig van worden en soms zelfs depressief. Wat gevolgen heeft voor je prestaties van overdag. Een goed matras kan een wereld van verschil zijn. Voor iedereen die kampt met slechte nachtrust, reiken wij handvatten aan om hier iets aan te doen”, vertelt Catelijne.

Voor veel influencers is het matras een goede oplossing. Zo vertelt Fien Vermeulen (te zien op de foto) dat zij uit eigen ervaring weet hoe frustrerend het kan zijn als je niet aan een goede nachtrust toekomt “Het fijne aan het Maxi matras vind ik dat het zo goed aansluit op mijn lichaam. Je voelt je echt een beetje geborgen, als een baby’tje. Ik ben harstikke single dus ideaal dit, ik word gewoon geknuffeld door mijn matras! Daarnaast heb ik super veel geleerd over slapen. Ik heb me namelijk nooit gerealiseerd dat je er overdag dingen aan kunt doen om beter te slapen."

Maxi: Maxi Sleep, Less Worries
Dat een goede lichaamshouding ook heel belangrijk is voor een goede nachtrust konden de aanwezigen zelf ervaren. Zo maakten zij kennismaken met de ‘Maxi'. Het Maxi matras staat voor ‘maximaal ligcomfort’ en daarmee voor een optimale nachtrust. Influencer Martine Maureen nam de proef op de som. "Na 10 jaar is het eindelijk tijd om mijn studentenmatras vaarwel te zeggen. Ik heb gekozen voor het Maxi matras met Foam. Ligt heel compact en zacht tegelijkertijd. Nu ik wat ouder aan het worden ben moet je goed voor je lichaam zorgen. Een goed matras en veel slaap is stap 1!", vertelt ze.

Meer informatie:
Beter Bed
www.beterbed.nl 

Publicatiedatum: