Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

BME Group neemt familiebedrijf sanitair over

De BME Group neemt de Duitse Detering Group over. Het familiebedrijf in sanitair, verwarming en loodgieterswerk (SHAP)  heeft vijftien vestigingen in Nedersaksen en Bremen. De overname versterkt de SHAP-aanwezigheid van BME Group in Duitsland. Dat meldt Hibin.

De drie merken van de Detering Group, Detering, Tebbenjohanns en Rodenburg, vullen de bestaande SHAP-activiteiten van BME Group aan met de merken Paulsen en Bergmann & Franz in Noord- en Oost-Duitsland. Met deze acquisitie strekt de SHAP-aanwezigheid van BME Group in Duitsland zich uit van de Nederlandse tot de Poolse grens.

De Detering Groep heeft circa vierhonderd medewerkers en is eigendom van de families Detering en Dekker. Remco Teulings, CEO van BME Group, zegt: "De overname van de Detering Group betekent een belangrijke stap in onze reis om de leidende bouwhandelaar in Europa te worden. Het uitbreiden van onze aanwezigheid in onze belangrijkste markten is een belangrijk element in onze groeistrategie. We zijn van mening dat de Detering Group uitstekend past bij onze huidige aanwezigheid op de Duitse markt."

Bron: Hibin Nieuws


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven