Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BNS Crisp doet boekje open over gouden partnerschappen

BNS Crisp, de Beroepsvereniging voor Nederlandse Stylisten, programmeert binnen diverse domeinen voor ruim 300 interieurprofessionals verspreid over het land. Denk aan interieurstyling en –ontwerp voor de particuliere en zakelijke markt, vastgoedstyling en groenstyling. De beroepsvereniging bestaat inmiddels 10 jaar en heeft het stylingvak op de kaart gezet.



BNS Crisp werkt samen met partners, leveranciers in de interieurbranche, in de meest brede zin van het woord. BNS Crisp leden kunnen mooie samenwerkingen aangaan met deze partnerbedrijven. Ieder jaar tijdens de Blauwe Maandag kunnen deze bedrijven zich presenteren aan de leden. Een digitale Blauwe Gids, waarin alle samenwerkings-mogelijkheden en voordelen terug te vinden zijn, is exclusief beschikbaar voor de leden.

BNS Crisp kent Brons-, Zilver- en Goudpartners. Waarbij het BNS Crisp platform voor iedere partner interessante mogelijkheden biedt. Vanaf augustus 2020 verwelkomt BNS Crisp een derde Gouden Partner; de vloerkledenwinkel.nl. De eerder aangesloten Goud Partners zijn MondiArt en Muurmeesters. De mogelijkheden van samenwerken zijn oneindig. Zo kunnen leden van BNS Crisp dit najaar samen met Muurmeesters een exclusief bezoek brengen aan het Rijksmuseum en presenteert MondiArt samen met BNS Crisp stylisten tijdens ShowUp in het najaar van 2020, een eerste collab ‘stylist choice’ collectie die bestaat uit vijf thema’s. Een prachtig staaltje van samenwerken en elkaar versterken.

Ook geïnteresseerd in een samenwerkingsverband met BNS Crisp en haar leden. Stuur een mail naar Carin Frijters, voorzitter van BNS Crisp (carin@bnscrisp.nl). Zij vertelt graag meer over de diverse mogelijkheden. 

Meer informatie:
BNS Crisp
www.bnscrisp.nl 

Publicatiedatum: