Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Excellent woonbeurs komt met actie tijdens Black Friday-weekend

"Verbreed jouw kennis en upgrade jouw woning! Blijf op de hoogte van trends en ontwikkelingen omtrent luxe wonen & leven, dankzij de Excellent woonbeurs 2020. Tijdens jouw belevingstocht op de Excellent woonbeurs bieden diverse hoogwaardige bedrijven hun producten en diensten aan. Dit is de kans om naast het bewonderen van jouw favoriete eyecatcher persoonlijke contacten te leggen.

Bezoek de V.I.P. Excellent openingsavond op donderdag 26 november geniet met volle teugen van het verrassende entertainment. Of bezoek de reguliere beursdagen van Excellent woonbeurs, vrijdag 27 november tot en met zondag 29 november in Rotterdam Ahoy.


FOTO PATRICK MEIS

Wij verzorgen het optimale vermaak met optredens van artiesten en rondleidingen door compleet ingerichte inspiratiewoningen. Mede dankzij onze deelnemende partijen bieden wij jou een memorabele dagbesteding met ultieme woonbelevingen. Ons doel is om jou volledig te inspireren met een innovatieve én bijzondere touch!

Gedurende de Excellent woonbeurs in Rotterdam Ahoy geniet je van prachtige stands, die de mogelijkheid bieden om jouw ideale levensstijl na te streven.

Onze professionals brengen hun exclusieve producten aan het licht tijdens het Black Friday-weekend. De woonbeurs biedt de gelegenheid om te winkelen in de high-end woonwereld tegen leuke prijzen.

Beleef onze feestelijke beursdagen en laat je verrassen door originele must-haves. Met diversiteit hoog in het vaandel, bewonder je de meest unieke producten. Ga voor een vindingrijk geschenk of kies ervoor om jouw levensstijl te verrijken!

Uw beleving staat voor ons hoog in het vaandel, om deze reden staat uw veiligheid te allen tijde voorop. Met duidelijke signering, markeringen en diverse communicatie-uitingen zullen wij onze bezoekers wijzen op de 1,5e meter regeling. Er zal een on-site gezondheidscheck plaatsvinden, contactmomenten zullen worden vermeden en betalingen zullen contactloos plaatsvinden. Daarnaast volgen wij te allen tijde de adviezen en richtlijnen van het RIVM."

Meer informatie:
Excellent
www.excellentmagazine.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven