Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Demuynck meubelfabriek neemt collectie van Arista over

et Mechelse familiebedrijf Arista sluit definitief de deuren eind juli. Arista werd in 1962 opgericht en wist zich te specialiseren in het klassieke segment. De hoogwaardige kwaliteit en de verfijnde afwerking werden overal geapprecieerd. Patrick en Patricia Vervaet hebben deze lijn tot op de dag van vandaag verder gezet maar noodzakelijke, grote investeringen en het gebrek aan opvolging hebben geleid tot de keuze om het bedrijf stop te zetten. 'Een lucratief bod op de bedrijfsgebouwen en de terreinen maakte dat de beslissing er sneller kwam dan voorzien', zegt Patrick Vervaet tegen Meubihome.



Als concullega’s is er altijd wederzijds respect geweest tussen de families Demuynck en Vervaet. Daarom is er overeengekomen  dat zetelfabriek Demuynck de 7 meeste courante modellen van Arista zal blijven produceren, en dit vanaf 1 september 2020. 

Klanten die meer uitleg willen over deze modellenoverdracht kunnen terecht, zowel bij Patrick Vervaet ( info@aristanv.be  als bij Thierry Demuynck (thierry@demuyncknv.be).

Publicatiedatum: