Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Villeroy & Boch verandert het bestuur

De raad van commissarissen van Villeroy & Boch AG heeft Georg Lörz met ingang van 1 augustus 2020 benoemd tot bestuurslid verantwoordelijk voor badkamer en wellness. Hij volgt Andreas Pfeiffer op, die na vele jaren bij Villeroy & Boch op 31 juli 2020 in onderlinge overeenstemming de raad van bestuur heeft verlaten en het bedrijf zal verlaten om nieuwe professionele uitdagingen aan te gaan.“Acht jaar als bestuurslid spreken voor zich. Andreas Pfeiffer heeft gedurende deze tijd met succes Villeroy & Boch en de divisie Badkamer en Wellness gepromoot. We danken hem hartelijk voor zijn inzet voor Villeroy & Boch en wensen hem het allerbeste voor de toekomst”, aldus Frank Göring, CEO van Villeroy & Boch AG. Pfeiffer heeft sinds 2008 als divisiemanager en sinds 2012 als bestuurslid badkamer en wellness een grote invloed gehad op de ontwikkeling en strategische aansturing van de onderneming. Na training en overdracht aan zijn opvolger zal Pfeiffer zich in de toekomst wijden aan nieuwe professionele uitdagingen in Oostenrijk, waar hij nu zijn levenscentrum heeft verplaatst.
Lörz werkte van 2003 tot 2008 bij Villeroy & Boch. “We zijn verheugd Georg Lörz aan boord te hebben. Met zijn uitgebreide expertise op het gebied van algemeen management, strategie, verkoop en marketing en supply chain en zijn diepgaande kennis van de industrie, zal hij het succes van de badkamer- en wellnessafdeling blijven stimuleren, ”zei Dr. Alexander von Boch-Galhau, voorzitter van de raad van commissarissen van Villeroy & Boch AG.

De raad van commissarissen van Villeroy & Boch AG heeft ook het bestuursmandaat van Dr. Markus Warncke heeft besloten. Dus Dr. Warncke als CFO in functie. Dr. Warncke werkt sinds 2001 voor Villeroy & Boch AG. In januari 2015 werd hij benoemd tot CFO. "Met zijn vroege contractverlenging sturen we een duidelijk signaal van continuïteit en stabiliteit in bedrijfsbeheer", benadrukt Dr. Alexander von Boch-Galhau, voorzitter van de raad van commissarissen van Villeroy & Boch AG. Binnen het bestuur heeft Dr. Markus Warncke blijft werken op het gebied van controlling, boekhouding, treasury, belastingen, IT, inkoop, onroerend goed, auditing en investor relations.

Bron: Moebelmarkt 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven