Declemy laat Nederland kennismaken met drie Spaanse meubelmerken

Onder de naam Puente introduceert Olivier Declemy de collecties van Crearte Collection, Ormos Sofas en Raga Design.

Wie is Olivier Declemy?
Olivier is opgegroeid tussen de meubels en stoffen. Waar zijn zussen* al werkzaam zijn in de meubelbranche, volgt Olivier nu ook zijn gevoel. Met zijn eerder opgedane ervaring ontwikkelde hij het geheel eigen concept Puente.

Misschien gaat er bij naam Declemy al een belletje rinkelen. Dit was in het verleden een bekend meubel- en stoffenmerk in zowel Nederland als daarbuiten. Door het ontbreken van opvolging bij die Spaanse fabrikant is dit merk destijds gestopt. Toch is Olivier niet stil blijven zitten. Hij besloot naast zijn werk beurzen te bezoeken, collecties te bekijken en op alle mogelijke manieren inspiratie op te doen. Met als resultaat 3 Spaanse meubelmerken gebundeld onder de naam Puente.Puente
Puente is als importeur en agent van verschillende interieur producten verantwoordelijk voor de introductie van 3 Spaanse meubelmerken tot de Nederlandse markt. Waarbij vooral de veelzijdigheid van de collecties tot de verbeelding spreekt. Olivier legt uit: “De merken en collecties waar Puente mee werkt, bijten elkaar op geen enkele manier. Dat vind ik er ook zo leuk aan; er is voor iedere doelgroep wel een model te vinden. De onderlinge relatie met de 3 meubelmerken is ook heel bijzonder. We hebben ontzettend goed contact met elkaar en werken met veel plezier samen. Alle producten worden in Spanje vervaardigd. Ik zeg weleens tegen klanten dat er perfectionisten werken in de Spaanse werkplaatsen. Ik ben namelijk ontzettend onder de indruk van de kwaliteit van alle producten! Vaak krijg ik de vraag of er ook stoffen in de collectie zitten. Dit is zeker het geval en deze zullen op een later moment toegevoegd worden aan ons assortiment. Maar eerst wil ik mij helemaal focussen op de 3 meubelmerken.”


Links een fauteuil van Crearte Collection en rechts eigenaar van Puente, Olivier Declemy.

Puente levert de collecties van de volgende 3 merken:

"Crearte Collection heeft een uitgebreide collectie. Alle producten worden ambachtelijk en met de hand gemaakt. Je kunt de meubels volledig aanpassen naar je eigen unieke smaak. Dat is echt heel gaaf! Zo bestaat er, naast de keuze uit de bestaande stoffencollectie, ook de mogelijkheid om je eigen stoffen aan te leveren. Dit is handig omdat de smaak van Spanjaarden en Nederlanders qua patronen en stofkeuze nogal eens van elkaar wil verschillen. Je kunt je fauteuil dus helemaal naar eigen wens laten uitvoeren. Iedere creatie kan anders zijn. Je kunt er je eigen kunstwerk van maken, helemaal persoonlijk en uniek. Zodra de bestelling binnenkomt, beginnen de mensen van Crearte Collection met de productie van het ontwerp.""Ormos Sofas heeft een hele grote collectie alledaagse meubelen. In Spanje groeit dit merk als kool. In korte tijd zijn ze gegroeid van één naar vier showrooms. De meubelen zijn bijzonder mooi afgewerkt en ook hier zijn de mogelijkheden eindeloos. De banken kunnen veelal besteld worden met een losse hoes maar ook in de uitvoering als slaapbank. De gehele collectie bestaat uit zowel strakke als klassieke modellen, en een ruime variatie aan verschillende nagels die toegepast kunnen worden op bijna ieder model.""Raga Design heeft een wat modernere lijn met aparte ongrijpbare smaak modellen, ze zijn bijzonder in hun design. Het zit comfort is ook erg aantrekkelijk. De stofkeuze die ze bij dit merk in Spanje op de modellen presenteren, daar ben ik niet altijd weg van, maar gelukkig werkt ook dit merk met de mogelijkheid om eigen stof in te zenden. Ook bij dit merk, net als de andere twee, is het mogelijk om eigen stof in te zenden en een mogelijkheid tot het maken van een slaapbank", besluit Olivier.

Meer informatie:
Puente
www.puente.top 
info@puente.top 
+31(0) 614446800

*Claire Declemy – www.belliny.nl  * Gaby Declemy – www.gabydeclemy.nl  en zijn moeder met de winkel Vriesendorp Decorateurs in Voorburg.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.