Studio SK gooit roer om en gaat voor nieuwe naam en locatie

2020 is het jaar voor verandering en vernieuwing voor SK interieur laat Sandra Kulsen weten. "In februari lanceerde ik mijn nieuwe website. Nu zet ik de volgende stap: een nieuwe bedrijfsnaam en een nieuw logo."


Rechts Sandra Kulsen. Fotografie Sabine van den Bos - de Voogd .

Waarom Studio SK? "Deze naam draagt beter uit wat ik doe (fullservice voor opdrachtgevers) en sluit aan bij mijn groeiambities voor de komende jaren, projecten ook in het buitenland, mijn eerste project ben ik gestart. Compleet interieurontwerp voor een Villa die in Spanje gebouwd gaat worden. En wat ik nog heel erg leuk zou vinden is om het interieur te mogen creëeren van boutique hotels."

En hier blijft het niet bij. Begin 2021 opent ze haar studio in Den Haag op een creatieve plek van waaruit ze haar klanten nog beter kan bedienen. "Ik vind Den Haag een bruisende stad waar ik veel energie van krijg."


Fotografie: Martijn Oorthuis

Van A tot Z
"Ik begeleid mijn klanten tijdens het gehele project van A tot Z. Dankzij mijn jarenlange ervaring ken ik de weg in het realisatietraject. Ik werk uitsluitend samen met ervaren professionals; vakmensen die weten wat ze doen, de hoogste kwaliteit leveren en voor wie afspraak, afspraak is. Klanten kunnen ook hun eigen connecties inschakelen. Studio SK houdt in dat geval wel graag de kwaliteitscontrole en is dan vast aanspreekpunt. En ook goed om te weten: Studio SK kan het gehele verbouwingsproces begeleiden, inclusief de aankoop van meubelen, verlichting, stoffering, accessoires en kunstobjecten. 

Meer informatie:
Studio SK
www.studio-sk.nl 
info@studio-sk.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.