Abonneren

VacaturesTop 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Handles and more brengt nieuwe collectie uit

"Afgelopen periode hebben wij benut voor het ontwikkelen van nieuwe designs"

Handles and more, bekend van onder andere hun lederen handgrepen, komt met wat nieuws. De nieuwe serie ‘Steel line’, zijn naar eigen zeggen stuk voor stuk unieke stalen items welke gecombineerd zijn met leer."De trend van staal hebben we naar een hoger niveau getild door een toevoeging van ons key product: leer. Door de toevoeging blijven we dicht bij onze basis", laat Mike Hensen weten.

Wat begon met een stalen plantenbak, hangend aan lederen banden, is inmiddels al een complete collectie van stalen producten geworden. Het staal is afgewerkt met een beschermende poedercoating. 

"Wij hebben altijd leuke ideeën voor nieuwe producten, maar omdat we nog met een vrij klein team werken kunnen we niet alle ideeën tegelijk uitbrengen. Het ideeën-bord stond inmiddels vol met leuke nieuwe designs. En in de afgelopen periode hebben we het net als velen ook wat rustiger gehad doordat de winkelverkoop stil kwam te liggen. Deze periode hebben wij goed benut met het verder ontwikkelen van onze nieuwe designs."

"Er is keuze uit blauwstaal, zwart en 2 trendkleuren: oxid en mist. Het blauwstaal is transparant mat gecoat, zodat de kleur en de uitstraling van het staal zichtbaar blijft."

Meer informatie:
Handles And More
www.handlesandmore.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven