Exportactiviteiten Flanders Interiors overgenomen door concurrent

Flanders Interiors, een exclusieve export-, advies- en dienstverleningsfirma, opgericht om Vlaamse meubelen te exporteren naar hoofdzakelijk de russischsprekende Oosteuropese landen, zou op 23 maart 2020 zijn 25e verjaardag vieren.

Op dat ogenblik dienden Paul en Frieda zwaar te vechten tegen het kwade covid19, het gevecht dat zij uiteindelijk wel zouden winnen. Maar dit deed hen besluiten om, mede gezien hun leeftijd, voortaan meer te gaan genieten van sporten en reizen.En dus werd de daad bij het woord gevoegd en zijn vanaf 1 juli de exportactiviteiten van Flanders Interiors overgedragen aan De Kinders-Salembier.

Paul Stulens van Flander Interiors laat aan Meubihome weten: 'we zijn vooral blij omdat op deze manier de continuïteit voor onze klanten blijft verzekerd.

De dealer politiek zal hetzelfde blijven. "Per stad of regio trachten wij steeds goede en betrouwbare partners te vinden met regelmatige orders op langere termijn."

"Door onze correctheid van handelen zijn wij fier dat wij tot op heden de persoonlijke orders mochten verzorgen van de presidenten van Rusland, Oekraïne, Georgië, Kazachstan en Oezbekistan. Tevens mogen wij ons “hofleverancier” noemen van diverse ambassades en consulaten in België alsook in het buitenland."

"De jonge Wendy De Kinders, met inmiddels toch reeds meer dan 25 jaar ervaring, zal dus voortaan onze klanten gaan verzorgen, bijgestaan door haar echtgenoot Paul", besluit Paul.

Meer informatie:
De Kinders-Salembier  
www.dekinders-salembier.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven