Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Meubelleverancier is op zoek naar hulp

Wat voor de één een gewoonte is, is voor de ander iets totaal nieuws. Zo ook voor Rene van Setten uit Enkhuizen. Sinds 2007 is hij met zijn bedrijf een begrip in de internationale nichemarkt als het gaat om het plaatsen en leveren van biosscoopstoelen en schermen.



"In België, Duitsland, United Kingdom etc. is het in de maatschappij toegankelijker om een thuissbioscoop in de kelder of een ongebruikte ruimte te plaatsen. In Nederland noemen ze het dan alsnog een tv-kamer", laat Rene weten. "Je zal ons ook eerder vinden bij de Mediamarkt dan in een woonwinkel, maar dat is wel ons uiteindelijke doel."

"Wij zoeken naar een uitbreiding van ons aanbod van gemotoriseerde zitmeubelen. We willen onderzoeken wat de vraag van de branche is en van de gebruikers. Omdat wij ons in de (internationale) thuisbioscoopmarkt begeven, zijn wij niet bekend met de reguliere (nationale) meubelmarkt. Het verschil met het huidige aanbod op die markt zit hem in de mogelijkheden om componenten toe te voegen aan meubels. We willen dan bij de partners producten plaatsen in de showroom, zodat dit segment steeds meer gaat leven. We kunnen dus on-demand meubels produceren en hebben een groot netwerk van producenten, aanbod van producten en willen gaan focussen op de R&D."

Interesse? Neem dan contact op met Rene van Setten:
Home Cinema Modules 
rene@homecinemamodules.com  
www.homecinemamodules.com      
+31 (0)228 748 100