Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Velda ontwikkelt splinternieuwe matras en gaat daarmee de digitale snelweg op

Veldeman Bedding uit Oudsbergen pikt in op de stijgende trend van online verkoop en verkoopt rechtstreeks matrassen aan consumenten via haar webshop www.veldafeasy.com. De FEASY matras wordt aangeboden via een omnichannel model, waarbij de verdelers ook betrokken worden. Dit betekent dat de FEASY matras bij de verdelers kan getest worden. Kopen kan zowel online als in de winkels..

"Wij zien in dit hybride model een win-win-win scenario. De consument kan bij twijfel eerst zijn matras bij een winkel in de buurt gaan testen. Men kan vervolgens zelf bepalen om de matras in de winkel of online te kopen.Het merk VELDA speelt hiermee in op de steeds groter wordende vraag naar online activiteit", zegt CEO Marc Veldeman.

De FEASY matras is niet zomaar een matras. Het is een hoogkwalitatief product bestaande uit pocketveren die zorgen voor een optimale ondersteuning en ventilatie. "Met deze technologie onderscheiden we ons van het bestaande online aanbod van concurrenten. Onze klanten onthalen de Feasy matras zéér enthousiast", vervolgt Marc Veldeman. De FEASY matras kost €325 (éénpersoonsmatras) of €597 (tweepersoonsmatras) en wordt gratis binnen enkele dagen aan huis geleverd in een mooie doos op wieltjes!

Meer informatie:
Veldeman Bedding nv
Industrieweg-Noord 1155
3660 Opglabbeek
www.velda.net
www.fylds.net
www.ducal-literie.com
Publicatiedatum: