Mirjam Verheijke: "Concentratie interieurmerken ontstaan aan Hollandweg"

Weldaad Authentic Interior opent nieuwe locaties

De Weldaad Authentic Interior opent nieuwe locaties

De Weldaad Authentic Interior pakt groots uit en opent twee nieuwe locaties voor de zakelijke markt. Zo werd er afgelopen april een verkooppunt bij het inkoopcentrum voor professionals TICA gestart, aan de Randweg 155 in Uithoorn.

Daarbij verhuist de groothandel annex showroom vanuit Drempt naar de Hollandweg 18 in Aalsmeer. Het nieuwe pand ligt op een steenworp afstand van TICA.

Eigenaresse Mirjam Verheijke: "Op deze locatie kunnen bedrijven vanaf 1 september, op maandag en dinsdag, binnenlopen in de showroom. Ook andere dagen kunnen zij hier terecht, alleen dan op afspraak."Interieurmerkencluster 
Het bedrijfsterrein aan de Hollandweg heeft sinds kort meer nieuwe huurders, die actief zijn binnen de woon- en interieurbranche. Momenteel zijn er bedrijven zoals Household Hardware, Pols Potten, Zenza, Kitchen Trend en The Go’round aan de Hollandweg in Aalsmeer te vinden.

"Omdat er meerdere bedrijven zich aan de Hollandweg vestigen, zien we dat er een concentratie van interieurmerken is ontstaan", geeft Mirjam aan.ShowUp
Op 27 en 28 september zullen de handgemaakte producten van De Weldaad te bezichtigen zijn op ShowUp, dat vanaf dit jaar in de Brabanthallen plaats zal vinden.

Daan van Trigt, organisator van showUP gaf eerder al aan hier blij mee te zijn, omdat de het beursgebouw dichter bij omliggende landen ligt. Tevens heeft de organisatie beter grip op het klimaat binnen de hallen, wat voornamelijk tijdens warme zomerdagen prettig is voor de bezoekers.Meer informatie:
De Weldaad
www.weldaad.com
info@weldaad.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.