Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Roze etalage, regenboogvlaggen en een koppel pinguïns

DMW.nu steunt LHBTI+ tijdens Roze Woensdag

Omdat in de dierenwereld ook LHBTI bestaat, staat DMW.nu Taxidermy & Interior, een winkel voor interieur en opgezette dieren, hier ook extra bij stil. Vandaar dat de etalage roze zal kleuren en de regenboogvlaggen aanwezig zullen zijn, op 22 juli tijdens Roze Woensdag.

Dit jaar zal er geen groots feest plaatsvinden, maar toch vraagt de organisatie van Roze Woensdag, in samenwerking met onder andere stichting Vierdaagsefeesten, aandacht voor de LHBTI+ gemeenschap in Nijmegen en omstreken.  
Pinguïn koppel
Nicolette Naphausen van DMW.nu: "
Homoseksualiteit komt regelmatig voor in de dierenwereld." In totaal vertonen er 1500 verschillende diersoorten homoseksueel gedrag, waaronder bijvoorbeeld fruitvliegjes, tuimelaars en bonobo’s.

"Ook pinguïns zijn hier een goed voorbeeld van", vertelt Nicolette, "zo vragen homoseksuele pinguïns tijdens het paarseizoen aan vrouwtjes om een ei voor hen te leggen, welke ze vervolgens met zijn drieën of met zijn tweeën uitbroeden."
Om deze reden zal een koppel pinguïns van 20 tot en met 24 juli met trots hun veren laten zien in de winkel.

Maison&Objet and More
Normaal gesproken staat het najaar voornamelijk in het teken van de vakbeurs Maison&Objet (M&O) in Parijs, maar dit jaar zal dit niet het geval zijn. Omdat de beurs niet door kan gaan, moest er gezocht worden naar alternatieve mogelijkheden.

Van 4 september t/m 18 september zal M&O een digitale beurs houden, waar ook DMW.nu een stand zal hebben. Momenteel zijn de items al te bezichtigen op het het online platform Maison&Objet and More (MOM).

"Vanaf het moment dat corona opkwam, zijn wij ons gaan richten op MOM. Het platform bestaat nu een paar jaar en is in deze tijd ideaal om onze items te presenteren."Verantwoord assortiment
DMW.nu biedt een assortiment aan met vele verschillende opgezette dieren zoals een exclusieve opgezette ijsbeer, een opgezette leeuw, een zebra en vele kleurrijke vogels- exotische vlinders, insecten, stolpen en skeletten. "Alle dieren waarmee gewerkt wordt, zijn overleden in dierentuinen", voegt Nicolette daar aan toe.

Wanneer iemand een item koopt bij DMW.nu, wordt automatisch het behoud van de natuur en de dieren gesteund, aangezien het Nijmeegse bedrijf vele kwekerijen en dierentuinen sponsort.Bekijk hier de digitale 'stand' van DMW.nu op MOM.

Meer informatie:
DMW.nu Taxidermy & Interior
Van Welderenstraat 114
6511 MT Nijmegen
info@dmw.nu
www.dmw.nu


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven