Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Van de hand van ontwerper Søren Rose

Nieuwe serie tuinmeubelen brengt tegenstellingen hoofdsteden bijeen

Søren Rose brengt de essentie van Scandinavisch design naar Gandiablasco met CAPA, een nieuwe serie tuinmeubelen met een minimalistische uitstraling, waarin functionaliteit, gevoel voor esthetiek en duurzaamheid hand in hand gaan. De ontwerper weet op vaardige wijze de tegenstellingen tussen Kopenhagen en New York bijeen te brengen in ontwerpen die zowel eenvoudig en sereen als elegant en verfijnd zijn.

Capa bestaat uit een compacte en veelzijdige serie meubelen die specifiek ontworpen werd om een intieme en uitnodigende sfeer te creëren in buitenruimten.

“Ik ben de wereld van Gandiablasco binnengetreden met een voorstel waarin het Deense concept ‘hygge’, het genieten van simpele dingen met de mensen waar je het meest om geeft, tot uitdrukking komt”, legt Rose uit.

Capa bestaat uit zitmeubelen en tafels uitgevoerd in een met thermolak afgewerkte aluminiumstructuur gecombineerd met aluminium platen, eenvoudige stangen en ronde hoeken. De tafels zijn in meerdere afwerkingen verkrijgbaar en het blad is vervaardigd van het innovatieve materiaal Dekton van Cosentino. “We hebben gekozen voor een zeer strak ontwerp dat gebruikers naar hun eigen wens kunnen aanpassen door te kiezen voor verschillende stoffen en afwerkingen”, aldus Rose.

De lichtheid van de Scandinavische stijl is doorgedrongen in de catalogus van dit bedrijf uit Valencia met de toevoeging van dit tijdloze en duurzame ontwerp. “Alles komt neer op kwaliteit en oog voor detail. Door deze twee factoren tot in het extreme uit te werken, zijn we in staat om stukken te creëren waarmee we willen leven, die lang meegaan en die met de jaren meer voor ons gaan betekenen.”

Bron: Archiproducts


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven