Eigen huisshow is ook gepland: op 30 en 31 augustus in Eindhoven

MONDiART betrekt glazen koepel in DWI: “Hele leuke samenwerking met BNS Crisp"

MONDiART International B.V. gaat in sneltreinvaart door. Een maand geleden nog meldde het bedrijf van Twan Schraven en Cole Brekoo druk bezig te zijn geweest met de introductie van allerlei producten, waarbij een nieuwe buitencollectie eruit sprong. Ook de B2B-webshop is inmiddels up tot date. Intussen is het half juli en heeft het Eindhovense productiebedrijf opnieuw het nodige nieuws te melden. In De Woonindustrie wordt een showroom betrokken. Verder staat op 30 en 31 augustus de huisshow gepland waar relaties op afspraak de nieuwe collecties kunnen komen bekijken.


MONDiART is te vinden in de glazen koepel (lab 1) van De Woonindustrie.

Waarom een showroom in Nieuwegein?
Woordvoerster Romy van Well: "Deze is makkelijk bereikbaar voor onze klanten en de locatie is in het midden van het land. Verder hebben we een hele leuke samenwerking met BNS Crisp, de beroepsvereniging voor de Nederlandse stylist die ook de thuisbasis heeft in het gebouw van De Woonindustrie. Samen met vijf stylistes, die naar aanleiding van een wedstrijd uitgeschreven door BNS Crisp en MONDiART geselecteerd zijn, hebben zij voor ons bedrijf een prachtige collectie samengesteld die onder de naam Stylist Choice gepresenteerd zal gaan worden tijdens de inkoopbeurs ShowUp op zondag 27 en maandag 28 september.

Daarnaast denken we dat door alle omstandigheden in de wereld het voor onze klanten erg gemakkelijk is om leveranciers onder een dak te bezoeken. Op deze manier kunnen zij hun inkopen efficiënt regelen.""MONDiART is te vinden in de glazen koepel (lab 1) van De Woonindustrie, meteen naast de lift, op de eerste etage. We gaan zorgen dat we onze klanten alle productgroepen die we in ons assortiment hebben kunnen tonen. Met andere woorden, het zal een MONDiART inspiratieruimte worden. Met inmiddels meer dan 8000 verschillende artikelen in onze collecties is het natuurlijk onmogelijk om alles te laten zien, maar op deze manier kan men productgroepen goed leren kennen en vervolgens eigen keuzes maken uit de vele designs die te vinden zijn op onze website. Iedere maandag zal er een MONDiART-adviseur aanwezig zijn om onze klanten zo goed mogelijk te begeleiden in het samenstellen van hun eigen collectie op maat."

Wie hopen jullie daar vooral te treffen?
Romy: "We hopen met deze stap, bestaande klanten extra service te kunnen bieden, maar natuurlijk geloven wij in de kracht van het concept van De Woonindustrie. Namelijk vele leveranciers onder een dak. Gemak voor de klant.
Tevens geloven wij dat we daar zeker ook nieuwe relaties zullen gaan ontmoeten. De onzekerheid over vakbeurzen die wel of niet door zullen gaan, zal er toe bijdragen - denken wij - dat relaties graag De Woonindustrie willen bezoeken. De VAKdagen zijn perfect geregeld, veel ruimte zodat het afstand houden prima gerealiseerd kan worden, vooraf inschrijven zal er toe bijdragen dat dit alles goed gaat verlopen. 
Wat we erg leuk vinden is dat nieuwe relaties meteen kennis kunnen maken met onze MONDiART wereld."


In De Woonindustrie wordt hard gewerkt om de showroom op tijd
klaar te krijgen.

Hebben jullie nog meer op de planning staan in de komende maanden?
Romy: "Zondag 30 en maandag 31 augustus hebben we onze eigen MONDiART huisshow waar we al onze relaties op afspraak vragen om nieuwe collecties te komen bekijken, een kijkje te nemen bij onze producties. Dit onder het genot van een hapje en een drankje.
We hebben een mooie showroom van 1500m2. Natuurlijk hebben we onze Art Kappies niet voor niets gemaakt. Deze zullen we tijdens de beurzen en open dagen aan alle relaties schenken, zodat iedereen zich beschermd kan voelen volgens de richtlijnen RIVM. Om deze reden zullen we dan ook relaties vragen of ze aan willen geven met hoeveel personen wij hen mogen begroeten en of ze deel willen nemen aan het MONDiART ontbijtje, de MONDiART Brabantse koffietafel, of de MONDiART namiddagborrel. We denken op deze manier dat we onze relaties optimaal kunnen bijstaan bij het samenstellen van een najaar/wintercollectie en in een informele sfeer te kunnen bijpraten.

Op zondag 27 en maandag 28 september zullen we, op inkoopbeurs ShowUp in Den Bosch de collectie Stylist Choice presenteren die samengesteld is door de BNS stylistes.

In november staat meubelbeurs Brussel op de planning. Vooralsnog zijn de vooruitzichten positief. We hopen dan ook dat we, zoals ieder jaar in de hoofdstad van België, iedereen mogen begroeten. Weliswaar met wat aanpassingen hier en daar, maar wel in dezelfde vertrouwde ambiance.

In januari 2021 staat de meubelbeurs in Keulen op het programma. Gezien de omstandigheden is het lastig om zover vooruit te kijken, maar vooralsnog ook hier enkel positieve geluiden. Kortom wij hebben zin in de komende maanden. Het MONDiART team is er klaar voor. We hopen iedereen te ontmoeten", besluit Romy.

Meer informatie:
MONDiART International B.V.
Steenoven 32
5626 DK Eindhoven
Tel: +31 40 26 27 440
sales@mondiart.com
www.mondiart.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.