Pieter Zwart: "Onze stap over de Duitse grens is een mijlpaal voor alle 5000 Coolblue’ers"

Vandaag (dinsdag 14 juli) gaat Coolblue met zijn eigen infrastructuur de Duitse grens over. De retailer begint in de omgeving van Düsseldorf met de uitbouw van een eigen bezorgnetwerk, installatiedienst, fietsnetwerk én winkels. 

Pieter Zwart, Beginbaas bij Coolblue, licht toe: "Vanaf vandaag bieden we aan klanten de omgeving van Düsseldorf de Coolblue-propositie aan. We starten er met het bezorgen en installeren van witgoed. Snel volgen er meer producttypes en diensten en bezorgen we zoveel mogelijk bestellingen van kleine producten bij klanten met de fiets. En ja… er komt binnenkort natuurlijk ook een fysieke winkel. Zo gaan we klanten in en rond Düsseldorf heel erg blij maken."

Vanaf vandaag kunnen klanten in de omgeving van Düsseldorf witgoed via de Duitstalige Coolblue-website en app bestellen. Door échte Coolblue’ers worden deze bestellingen de volgende dag vanuit het magazijn in Tilburg bij klanten bezorgd en geïnstalleerd. 

Pieter Zwart, Beginbaas bij Coolblue: "Onze stap over de Duitse grens is een mijlpaal voor alle 5000 Coolblue’ers. De afgelopen tijd hebben we ontzettend hard gewerkt aan de uitbreiding van onze infrastructuur naar Duitsland. Dat betekent niet alleen het aannemen en inwerken van Duitstalige Coolblue’ers, maar ook bijvoorbeeld het opzetten van klantgerichte productreizen en het ontwerpen van onze blauwe doos, zak, bus én fiets."

Gedurende het jaar blijft Coolblue zijn eigen infrastructuur verder uitbreiden door meer diensten en productgroepen aan de Duitstalige website en app toe te voegen, zijn eigen fietsnetwerk uit te rollen en een fysieke winkel te openen in de omgeving van Düsseldorf. 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.