Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Wereldprimeur voor Nico van Duijn

Allereerste Cassina Concept Gallery geopend

Onder leiding van Nico van Duijn (voormalig eigenaar van Noort Interieur Noordwijk) is de eerste Concept Gallery van Cassina geopend in Voorschoten. "Ik mag met trots zeggen dat dit de eerste is in heel Europa. Wat zeg ik, de wereld", vertelt Nico trots.



Cassina werd in 1927 opgericht door Umberto Cassina in het Italiaanse dorp Meda, nu het centrum voor Italiaans design. In de jaren ’50 introduceerde Cassina industrieel design in Italië. Uitgangspunt bij het ontwerpen van meubelen was dat het zowel mooi als praktisch bruikbaar moest zijn.
De collectie van Cassina kenmerkt zich door ware designklassiekers en tijdloze ontwerpen. Innovatief, recht uit het hart gemaakt met kennis van vakmanschap. 



Met deze Gallery wilt Nico, met zijn 35 jaar ervaring in de branche, de (interieur)architecten ontzorgen in hun vak. "Toen ik de winkel in Noordwijk had merkte ik dat er behoefte was naar het ontzorgen van de interieurprofessionals. Met deze Concept Gallery wil ik dit dan ook voortzetten in de markt."


Rechts de Concept Gallery in de Donklaan 51

In de showroom aan de Donklaan in Voorschoten worden alle aspecten gepresenteerd waar een interiordesigner behoefte aan heeft. Al deze onderdelen dragen bij aan een optimale begeleiding en ontzorging van de interiordesigner. Men kan met de eindklant alle onderdelen bespreken die nodig zijn om een project te realiseren.

"Alle Cassina noviteiten zullen na de beurs als eerste in de Cassina Concept Gallery gepresenteerd worden, maar ook vind je er een bijzondere presentatie van de Cassina producten."

Meer informatie:
Nico Van Duijn Interior & Project Services
Cassina Concept Gallery

Donklaan 61
2254 AB  Voorschoten
+31 6 27874517
nico@nicovanduijninterior.nl
www.nicovanduijninterior.nl