Aspecta Flooring stelt nieuwe Vice President Sales aan voor Europa, Rusland en West-Afrika

Marcel Kies, president van Aspecta ™ Flooring, heeft Mário Pinho, met meer dan 15 succesvolle jaren van Sales & Marketing-ervaring in de internationale vloerenbranche, aangesteld als vice-president sales van Europa, Rusland en West-Afrika. Hij begin 1 september 2020.

Mário deelt de ambitie van het merk en gaat zich inzetten voor verdere groei op de Europese vloerenmarkt, met de intentie om binnen de komende drie jaar een marktaandeel van ten minste 5 tot 8% van de geschatte 75 miljoen m2 Europese LVT-markt te claimen.

Voordat Mário bij Aspecta ™ Flooring kwam, werkte hij meer dan 15 jaar bij het Portugese beursgenoteerde bedrijf Amorim Group. Meest recentelijk was hij Sales & Marketing Director van exportmarkten bij Amorim Cork Flooring SA, actief in 55 landen in Europa, Noord-Amerika, Groot-China en de regio Azië-Pacific. Mário heeft een reputatie voor innovatie, creativiteit, strategische planning en verkoopsucces op een multinationale, multiculturele schaal, aldus Marcel Kies, Global President of Aspecta™ Flooring. "Het werven van Mário is een enorme coup voor ons bedrijf en daarom zijn we verheugd hem aan boord te hebben gehaald. Hij is een echte professional met uitgebreide ervaring in de vloerenindustrie en heeft een uitstekend trackrecord voor het stimuleren van omzetgroei naast duurzame winstgevendheid. Boven alles is Mário een teamspeler en een eerlijk persoon die perfect past binnen de HMTX-cultuur en -geest. Hij zal over de nodige middelen beschikken, onze volledige steun krijgen om onze groeiambities op de Europese markt verder te vervullen! En... we gaan snel!"

Meer informatie:
Aspecta BV
Argon 37a
4751 XC Oud Gastel
+31 (0) 88 1662500
www.aspectaflooring.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.