Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Vergadertafel wint German Design Award 2020

Het vergadertafelsysteem Convo van Renz, dat werd ontworpen door Jehs + Laub, is onderscheiden met de German Design Award 2020 in de categorie ‘uitmuntend productontwerp – kantoormeubelen’.

Het commentaar van de jury: “Het opvallend vormgegeven aluminium onderstel geeft dit systeem een geheel eigen karakter, ongeacht de kleur, vorm of materiaalkeuze van het tafelblad. Dit tijdloos elegante systeem heeft een hoogwaardige uitstraling.”

De German Design Award is een internationale prijs van de German Design Council en één van de meest toonaangevende competities ter wereld. De prijs wordt jaarlijks toegekend aan producten met een uitzonderlijk ontwerp, waarbij de nadruk ligt op de innovatieve kracht.

Communicatie is een van meest belangrijke aspecten in een professionele context en vormt de basis voor zakelijk succes. De door Jehs + Laub ontworpen Convo-vergadertafel brengt kleine als grote groepen mensen niet alleen samen maar wakkert ook het gesprek aan. De organische vormgeving van Convo zorgt ervoor dat mensen samen zitten in plaats van naast elkaar.

Bron: Archiproducts


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven