Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Slaapfabriek in Someren wordt testcenter van vergelijkingsplatform Matrassenwijzer.nl

Sonnemans De Slaapfabriek, een slaapspeciaalzaak in een monumentale voormalige stoomzuivelfabriek in Someren, wordt het testcentrum van vergelijkingsplatform Matrassenwijzer.nl. Een website waar de consument een matras, topdekmatras of een complete boxspring kan aanschaffen. Om een en ander mogelijk te maken, houdt Sonnemans een leegverkoop. "Talloze boxsprings en matrassen van de bekende merken moeten weg. Zodat we in de nazomer terug kunnen keren met een nieuwe inrichting en actuele winkelformule", kondigt het bedrijf in een advertentie aan.



Eigenaar Paul Sonnemans beheert (ook) Matrassenwijzer.nl, een online matrassen- en boxspringvergelijker die hij samen met zijn echtgenote Lieke ontwikkelde. "Een matras of boxspring kopen is voor veel consumenten een bijzonder moeilijk iets. Matrassenwijzer zorgt voor een passende selectie uit dit grote aanbod. Logische vragen in de keuzewijzer zorgen voor een duidelijk en helder advies. Met dat advies kan men dan naar de winkel gaan. Samen met de slaapadviseurs kan worden gekeken welke matras of boxspring het beste bij de consument past", liet hij eerder weten.

Meer informatie:
www.matrassenwijzer.nl
www.sonnemans.nl