Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Pip Studio introduceert nieuwe najaarscollectie

Pip Studio introduceert de nieuwe najaarscollectie bed- en badtextiel
Kleurrijke collectie met speciale afwerkingen, originaliteit en oog voor detail

De dekbedovertrekken, sierkussens en plaids uit de nieuwe najaarscollectie ’20 van Pip Studio laten zich kenmerken door fijne all-over bloemenprints, fantasierijke dessins, diepe, rijke kleuren en prachtige afwerkingen. Denk hierbij aan een oxford-rand, biezen of unieke striksluitingen. De spannende kleurcombinaties, handgemaakte illustraties, verrassende details en bijzondere composities voorzien van een moderne twist maken deze bed- en badcollectie van Pip Studio uniek.



Henriëtte van Beynum, managing director Bedding House: “Dit seizoen zijn we er wederom in geslaagd een prachtige, kleurrijke bed- en badtextielcollectie voor Pip Studio neer te zetten. Voor al onze merken is ons doel is de 'wow-factor' te creëren. Dat is ook zeker nu weer gelukt.”

Kleurrijke designs
De bedtextielcollectie van Pip Studio bestaat uit 7 nieuwe dessins in verschillende kleuren: Fall in Leaf, Forest Findings, Midnight Garden, Poppy Stitch, Wild and Tree, Winter Foliage en Winter Blooms. Aan de badtextielcollectie (dessins Good Evening en Soft Zellige) zijn twee prachtige nieuwe trendkleuren groen en donkerblauw toegevoegd. Naast washandjes, gastendoeken en handdoeken bestaat de badtextielcollectie ook uit extreem zachte badjassen, gemaakt van 100% terry katoen. “Happy products for happy people”, dat is waar Pip Studio voor staat – en wat deze najaarscollectie ook kenmerkt.



Hoogwaardige kwaliteit katoen

Alle producten uit de bedtextielcollectie van Pip Studio zijn gemaakt van 100% percale katoen. Percale katoen is een luxe materiaal dat door het gebruik van fijner garen en een hoger aantal draden nog zachter en prettiger aanvoelt dan gewoon katoen. Door de hoge weefdichtheid is beddengoed van percale katoen ook nog eens extra stevig en blijft het lang mooi.

De nieuwe bed- en badtextielcollectie van Pip Studio is vanaf begin september in de winkel en online verkrijgbaar.

Meer informatie:
Pip Studio
www.pipstudio.nl

Publicatiedatum: