Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Collectie met inspiratie uit hele wereld

Nieuwe producten HKliving in twee chapters

Interieurmerk HKliving heeft de afgelopen tijd niet stilgezeten. Mariska Broers van HKliving vertelt: "Ons team heeft een fantastische nieuwe collectie ontwikkeld, die het momentum weerspiegelt, met een passend gevoel en de juiste geest."Andere introductie
Het bedrijf uit Dronten brengt haar nieuwe collectie op een andere manier dan gebruikelijk en in verschillende chapters uit. Sinds 29 juni is chapter één gepresenteerd en zijn ‘the first 100’ items geïntroduceerd. Aanstaande september volgt chapter twee. Daarna worden meer mooie hoofdstukken toegevoegd aan HKliving’s Collection 20/21.Vier richtingen
Inspiratie voor Collection 20/21 is gehaald uit vier windrichtingen. Juist de mix van items uit de collectie met inspiratie uit de hele wereld, is de kracht van HKliving. Deze mix geeft de collectie de juiste HKliving ‘vibe’.De naam HKliving komt van de oprichters Emiel Hetsen en Sander Klaver. De initialen van beide achternamen zijn gebruikt om de merknaam HKliving te creëren.

Het hoofdkantoor en het hoofdmagazijn bevinden zich in Nederland, daarnaast heeft het interieurmerk een agenten- en distributienetwerk over de hele wereld. De collecties van het Flevolandse bedrijf zijn momenteel te verkrijgen in 70 verschillende landen, via ongeveer 3.000 retailers.

Meer informatie:
HKLIVING
De Dieze 2
8253 PS Dronten
info@hkliving.nl
www.hkliving.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.