Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Populaire eettafel nu ook verkrijgbaar als outdoorversie

Interieurarchitect en -ontwerper viert jubileum

Al meer dan 30 jaar runt interieurarchitect en ontwerper Leo Aerts zijn eigen ontwerpbureau Alinea. Ontwerpen is onderdeel van zijn levensstijl geworden. Hij zweert bij sober vormgegeven, functionele en tijdloze ontwerpen die van generatie op generatie doorgegeven kunnen worden.

De rode draad? Duurzame, karaktervolle materialen. Kwaliteit moet volgens Leo altijd en overal primeren op kwantiteit. Zijn ontwerpen werden meermaals bekroond met nationale en internationale onderscheidingen en awards, waaronder de felbegeerde Duitse Red Dot Design Award en German Design Award, Good Design Award in Chicago en AZ Award in Toronto.

Buitenversie Angelo M
Het ontwerpbureau heeft de afgelopen periode niet stilgezeten. ''Na veel belangstelling op imm Keulen voor de buitenversie van Angelo M, is deze de afgelopen maart in productie gegaan,'' vertelt Zuba Aerts die ook in het bedrijf werkt. ''Op de beurs in Keulen hebben we voor het eerst onze salontafels getoond en deze zijn nu ook in productie gegaan, alsook de bijzettafels. De hele tafelcollectie Angelo M staat nu volledig op punt. 

''We hebben een nieuw ontwerp klaar, een buffetkast die gedeeltelijk uit hout en gedeeltelijk uit marmer zal bestaan. Deze is perfect combineerbaar met Angelo M aangezien dezelfde marmersoorten en afwerking terugkomen. De kast zal eind dit jaar in productie gaan.''

Alinea is sinds afgelopen mei een samenwerking aangegaan met Mobilia in Amsterdam. Ook gaat het bedrijf in september deelnemen aan de Contemporary Design Market in Brussel. ''In 2021 gaan we niet deelnemen aan imm Keulen, maar ons volledig focussen op Salone del Mobile in Milaan in april.''

Alinea Design Objects
De vaas Ziggy werd de start van Alinea Design Objects in 1995, het label waarmee de ontwerpen van Leo Aerts gepromoot en verkocht worden via verdelers in binnen- en buitenland. Ziggy werd een enorm succes met meer dan 15.000 verkochte stuks! De serveer schalenset UFO en champagnekoeler/bloemenvaas Zubazuba volgden kort daarop. De vitrinekasten Visibile kom je tegen tot ver buiten Europa. Nu wordt deze collectie uitgebreid met Angelo M, een collectie ronde en ovalen tafels in verschillende marmersoorten en uitvoeringen. Hiermee toont Leo Aerts zich opnieuw als een veelzijdige ontwerper die zijn vak tot in de puntjes beheerst. Een interessante uitbreiding voor de collectie van Alinea Design Objects.

Meer informatie:
Alinea Design Objects
[email protected]   
www.alineadesignobjects.com