Forbo publiceert whitepaper schoonloopsystemen

Forbo Flooring publiceert deze maand een whitepaper over schoonloopsystemen. Achter de schoonloopmat bij de entree gaat een hele wetenschap schuil. Zo bescherm je met een goed schoonloopsysteem niet alleen de vloeren in de rest van het gebouw tegen vroegtijdige slijtage, vocht en vuil, maar zorg je ook dat vuildeeltjes zich niet verder verspreiden in het gebouw via bijvoorbeeld de airconditioning- of ventilatiesystemen.

Daarnaast worden er gevaarlijke situaties voorkomen voor bezoekers of personeel door uitglijden op een gladde of vette vloer. Volgens gedegen wetenschappelijk onderzoek houden sommige schoonloopsystemen tot wel 95 procent van het vuil bij de deur tegen. De whitepaper gaat verder onder andere in op de verschillende schoonloopsystemen en hun eigenschappen. De ideale schoonloopmat om uw gebouw optimaal te beschermen, bestaat uit 3 zones.

Lees hier de whitepaper.

Meer informatie:
Forbo Flooring
www.forbo-flooring.nl
contact@forbo.com   
     


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.