Snel en eenvoudig extra woonruimte winnen

Times flies when you’re having fun. En als het zonnetje erbij is, lijkt die tijd nog sneller te gaan. Drie maanden zomer zijn zo voorbij. Wat als je die zomerperiode een stuk langer kan maken? Het enige wat je nodig hebt, is een goed uitgeruste terrasoverkapping. Daarmee geniet je maximaal van je tuin en de buitenlucht, zelfs als het weer even tegenzit, of het ’s avonds wat vroeger kil en donker wordt.Een duurzame keuze
Dankzij de sterke materialen, zoals het aluminium frame, heb je jarenlang plezier van je nieuwe terrasoverkapping. Naast een keuze voor comfort kies je dus ook voor duurzaamheid. De natuur dankt je. En het groen in je tuin herinnert je daar bij de vele ontspannende momenten onder je terrasoverkapping aan.

Buiten leven op jouw maat
Renson heeft voor bijna iedere tuin een passende overkapping. Je kiest uit verschillende modellen en vult ze aan met de opties en accessoires op maat. Met automatische zonwering geniet je tijdens een hete zomer van een fris plekje buiten, netjes uit de wind. Met geïntegreerde LEDverlichting creëer je sfeer in een handomdraai. Of je voegt audio- en verwarmingselementen toe.Multifunctionele buitenruimte
Een basisuitrusting of alle moderne snufjes erbij? De keuze van je terrasoverkapping op maat bepaalt voor een stuk de mogelijkheden van je extra buitenruimte. Toch is het sowieso een multifunctioneel verlengstuk van je woning. Neem je halters en sportmat mee en maak er een buitenfitness van. Transformeer het met enkele leuke barkrukken en een charmant barmeubel naar buitenbar. Of laat er meteen een buitenkeuken installeren en demonstreer je kookkunsten in je eigen tuin.

Woonuitbreiding zonder breek- of kapwerk
Het grootste voordeel van een terrasoverkapping, naast het maatwerk en de veelzijdigheid? Je wint eenvoudig en snel aan extra woonruimte, waar je nooit het gevoel hebt dat je binnen zit. Zonder kap- en breekwerk, dus ook zonder stof of opkuis achteraf. Kortom, je krijgt de voordelen van een woonuitbreiding, zonder de nadelen van de bouwwerken.

Meer informatie:
Renson
www.renson.eu 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.