Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Oud-eigenaar koopt Dyreskinn terug

Johan Priem heeft het merk Dyreskinn teruggekocht. De oud-eigenaar heeft daarmee zijn kindje terug dat hij in 2017 aan Dutch Deco Group B.V. verkocht en vervolgens begin juni dit jaar onder de paraplu van Dutch Deco Group B.V.failliet werd verklaard.



Dyreskinn is een geregistreerd handelsmerk dat in 2014 werd opgericht door Johan Priem. Eigen design en natuurlijke producten komen samen in de collectie die meer dan tweehonderd items beslaat. Dutch Design meets nature, zo vat Johan het samen. "Co-creatie vindt ook plaats", geeft hij aan. "Zo werden er eerder al capsulecollecties gemaakt voor Riverdale en VT Wonen."

Ruim 900 winkels in Europa en daarbuiten verkopen Dyreskinn. Waaronder Merci in Parijs en El Palacio de Hiero in Mexico. "Maar ook heel belangrijk: Intratuin en Groenrijk met hun forse traffic en mooie grote winkels", vertelt hij.

"Het onderscheidende vermogen ligt in de samenwerking tussen de retailer en het merk. Wat heeft een winkelier nodig om producten goed te kunnen verkopen? Dyreskinn kan zich heel gemakkelijk aanpassen door productie in de buurt. Unieke items worden voor met namen binnenhuisarchitecten geregeld geproduceerd."

De beurzen laten ook voor Dyreskinn nog even op zich wachten. "De laatste was TopDrawer in Londen. Dyreskinn zal de showroom in De Woonindustrie zo snel als mogelijk weer heropenen", geeft Johan aan. Hij is zo blij dat hij Dyreskinn terug heeft dat hij alle klanten 20% korting geeft op pre-orders voor levering in september.

Zijn bedrijf is te bereiken via info@dyreskinn.nl



Meer informatie:
Dyreskinn
www.dyreskinn.nl