Abonneren

VacaturesTop 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Importeur en groothandel van home decor producten en accessoires

Dutch Style betrekt showroom Woonindustrie om nieuwe doelgroepen te ontmoeten

Om stappen naar de toekomst te zetten heeft Dutch Style BV uit Noordwijkerhout besloten een permanente showroom te openen in De Woonindustrie in Nieuwegein. Medio augustus zal de ruim 150m2 grote toonzaal (stand C070 op de 2e verdieping), klaar zijn om klanten te ontvangen. "Als Dutch Style verwachten we hier vooral nieuwe doelgroepen te kunnen ontmoeten, zoals woonwinkels en ketens, maar ook decorateurs, interieurstylisten en horecaondernemers", vertelt Wim Zandbergen, oprichter en mede-eigenaar en verantwoordelijk voor de inkoop. Buiten de herkenbare Baroque Collectie zal in het inspiratiecentrum de nadruk komen te liggen op meubelen in staal, trendy stoeltjes en fauteuils, kroonluchters, grote serie lampenkappen in eigen design en diverse kleinmeubelen.

Vanwege alle onduidelijkheden rond het coronavirus heeft Dutch Style nog plannen voor het houden van een huisbeurs, voornamelijk voor de buitenlandse klanten, omdat de beurs in Parijs (Maison et Objet) definitief gecanceld is. Ook is een deelname gepland aan de meubelbeurs Brussel (in november) en aan Trendz in Gorinchem.

In Noordwijkerhout
Dutch Style zit bepaald niet stil. In februari jl. opende het een nieuw gedecoreerde showroom in Noordwijkerhout. De importeur en groothandel van home decor producten en accessoires heeft dan ook veel succes met de trendy Baroque Collectie, dat zich het beste laat omschrijven als frivool met een kleurtje. "Vroeger waren vooral winkeliers onze klanten, we zien nu een duidelijke verschuiving naar interieurinrichters en decorateurs", geeft Wim aan. Hij is het creatieve brein achter Dutch Style.

De vernieuwde showroom op de hoofdvestiging bestaat uit sfeervol ingerichte kamers, gedecoreerd op thema en kleur. De producten staan er mooi geëtaleerd bij waardoor bezoekers direct een goed beeld krijgen van de Baroque Collectie. In deze presentatieruimte kunnen klanten elke maandag terecht om er te shoppen en het gekochte direct mee te nemen. Cash & Carry dus. Een groot deel van de getoonde collectie heeft Dutch Style op voorraad. 

De aanwezige Baroque Collectie laat zich het beste omschrijven als klassiek, met een passie voor traditie en met een geheel eigen karakter. Twee keer per jaar wordt de collectie naar eigen idee en ontwerp vernieuwd en uitgebreid. Door middel van het bezoeken van antiekmarkten en winkeltjes in binnen- en buitenland (vooral de Franse antiekwinkeltjes zijn populair), wordt het team van Dutch Style geïnspireerd tot het creëren van nieuwe producten. Hardlopers zijn kroonluchters, waarvan het bedrijf een grote sortering in huis heeft. Naast de Baroque stijl wordt de collectie uitgebreid met vintage en brocante artikelen. 

Meer informatie:
Dutch Style BV
Schulpweg 129e
2211 XM Noordwijkerhout
+31 20 705 96 33
www.dutchstyle.eu
info@dutchstyle.eu


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven