Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Hoe design een hotel kan beïnvloeden

Een hotel dat nieuwe klanten aantrekt en ervoor zorgt dat voormalige bezoekers terugkomen heeft op alle niveaus geïnvesteerd, vooral in het ontwerp. De donkere hotelkamers, oude meubels en desolate vertrekken zijn verdwenen.

Nu zijn klanten op zoek naar originele ervaringen, comfort, ontspanning en min of meer verwennerij. Een hotel is niet alleen een plek om te overnachten, maar een complete service. In deze bedrijfstak is de concurrentie hevig, en de belangrijkste manier om als bedrijf onderscheidend te zijn is door middel van het interieurontwerp en meubilair.Waarom wordt er zoveel nadruk op het uiterlijk gelegd? 'Omdat dit het eerste is dat klanten opmerken. Voordat ze bellen om een ​​kamer te boeken, zoeken ze naar afbeeldingen op internet om de ruimte te bekijken.

Daarnaast zijn er gasten die rechtstreeks naar het hotel komen om te kijken of er een vrije kamer is en vragen om deze te mogen zien, om te beslissen of ze hier blijven of verder zoeken.''Houd het thema van de omgeving levend, als er één is. Als het hotel bijvoorbeeld aan zee ligt, gebruik dan lichte, natuurlijke kleuren, misschien zelfs tinten marine, blauw en groen. Het ontwerp moet het verhaal van de plek vertellen en de traditionele elementen schetsen het concept. Het geheim is natuurlijk om een ​​evenwicht te bewaren tussen deze thematische elementen en de rest van de details.'

Meer informatie:
P&M Furniture BV
www.pm-furniture.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.