Organisatie Sustainable Interior Design Awards verrast door hoge aantal aanmeldingen

De organisatie van de Sustainable Interior Design Awards is erg verrast door het hoge aantal aanmeldingen. Ruim dertig bedrijven hebben de moeite genomen om zich in te schrijven voor een of meer awards. Het gaat om zowel de Brand Awards als de Product Awards waarbij onderscheid wordt gemaakt tussen meubels, verlichting en accessoires. Onder de deelnemers zien we bekende namen als HAY, Emeco, Gelderland, Muuto en Zuiver, maar ook jonge ontwerpbureaus als Occony, vanPlestik, Tolhuijs Design en Binthout.Podium voor duurzaam design

De Sustainable Interior Design Awards zijn de jaarlijkse prijzen voor de meest vooruitstrevende en duurzame designproducten en het meest vooruitstrevende en duurzame designmerk. Met de wedstrijd nodigt de organisatie merken en designstudio’s uit binnen- en buitenland uit om een duurzaam product of merk aan te dragen binnen het home & living segment. De organisatie heeft zich ten doel gesteld om de ontwikkeling van duurzame producten te stimuleren die een leven lang meegaan en goed zijn voor mens en milieu.

Prijsuitreiking Sustainable Interior Design Awards
De aanmeldingen worden op maandag 10 augustus door een vakkundige jury beoordeeld. Deze jury bestaat uit José Molenaar (hoofdredactrice EH&I), Peter van de Water (ontwerper) en Walther Ploos van Amstel (lector Citylogistiek). De winnaars maakt de organisatie bekend tijdens de (dit jaar) digitale awardshow op vrijdag 21 augustus.

Meer informatie:
Sustainable Interior Design Awards  
www.flinders.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.