Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
De slaapwereld heeft er een opvallend merk bij:

Hibboux laat alle springveren werken

De slaapwereld heeft er sinds kort een nieuw, opvallend merk bij: Hibboux. Bij het bedrijf springen direct twee zaken in het oog: 1. er wordt zoveel mogelijk gewerkt met natuurlijke producten en 2. klanten die er bijvoorbeeld een matras kopen mogen 365 dagen proefslapen. "Dat is een vorm van garantie. Ben je niet tevreden? Dan mag je het product zonder opgaaf van reden terugsturen. Waarom we dat doen? Omdat we volledig achter ons product staan", vertelt Mirjam van Roekel-Geurtsen, die met twee anderen mede-eigenaar is van het nog jonge merk dat een showroom in Veenendaal heeft.



Het bedrijf laat alle springveren werken; wendt alle middelen aan om met alleen producten uit de natuur te werken. Zo bestaat het Nest matras uit een gepatenteerd zandloper pocketveersysteem. Door deze, in Amerika geproduceerde veer, biedt het matras dé perfecte ondersteuning voor ieder lichaamstype. Zwaar of ligt, klein of groot, buik, zij of rug slaper. Het maakt niet meer uit. Eindelijk een matras waar je beide gelukkig van wordt. Welke beweging jij ’s nachts ook maakt, het matras veert met je mee zonder de ander te storen en zorgt altijd voor de juiste ondersteuning. Naast matrassen verkoopt Hibboux in de Benelux ook onder andere hoofdkussens, dekbedden, beddengoed en handdoeken aan particulieren. Hibboux heeft als slogan 'Sleeping Elements Inspired by Nature'. "Omdat de natuur meer is dan alleen bomen... Omdat slapen meer is dan een bed alleen... Omdat de natuur alles beter weet... " Aldus de beddenmakers.

'We kunnen veel' 
"Verhoogde energieniveaus, een sterker immuunsysteem, verhoogde alertheid, verbeterd geheugen, een actiever metabolisme…moeten we nog even doorgaan? De missie van Hibboux is om je slaapervaring te verbeteren door de factoren, die de kwaliteit van je slaap beïnvloeden en binnen ons bereik liggen uiteraard, te verbeteren. We kunnen de geluidsniveaus in je buurt niet veranderen of je dieet bepalen. Er is echter veel dat we wel kunnen doen", legt Mirjam uit.

Hoeveelheid koffie
"Veel factoren beïnvloeden de kwaliteit van je slaap zoals temperatuur, hygiëne, vochtigheid, ondersteuning en comfort. Slapen gaat niet alleen over je matras of de hoeveelheid koffie die je drinkt. Daarom heeft Hibboux een reeks "slaapelementen" ontworpen om ervoor te zorgen dat alle aspecten van je slaapomgeving zijn geoptimaliseerd om je slaapervaring zo aangenaam en renderend mogelijk te maken."

Drie pijlers
Volgens Mirjam maakt Hibboux het verschil. "Wij staan voor: kwaliteitsproducten, eerlijke prijzen en gemakkelijke en persoonlijke klantenservice. Wij produceren Hibboux producten met de drie pijlers van eerlijkheid, innovatie en empathie. Wij weten en begrijpen wat de klant wilt. Wij zetten de pijlers om in producten met onze innovatieve principes en bieden ze naar de smaak van de klant aan en met eerlijke prijzen. Want wij willen dat alles dat de huid aanraakt gezond en natuurlijk is", somt Mirjam op. Volgens haar staat Hibboux garant voor "de nieuwste slaapervaring in de meest natuurlijke vorm. 

Interactie
Tot slot nog dit: wat het merk (ook) heel goed doet is, is de interactie en de leesbaarheid op haar site. Die is niet alleen uitnodigend, leesbaar en professioneel, maar bovenal maakt het je als bezoeker nieuwsgierig. De slaapwereld heeft er een geduchte concurrent bij. De producten van Hibboux zijn overigens ook via Bol.com te koop, waarbij ze hoge reviews van klanten krijgen.



Garantie
Op alle producten van Hibboux zit een garantieperiode van 2 jaar. Voor het zogeheten Nest matras geldt zelfs een garantieperiode van 10 jaar op het pocketveer systeem.

Meer informatie:
Hibboux
Ravelijn 12
3905 NV Veenendaal
Tel. 0318 26 00 11
info@hibboux.nl
www.hibboux.nl